Boohoo
173 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave

boohoo: elegante en luchtige vrouwenkledij

boohoo werd opgericht in 2006 en ontwikkelt nog steeds nieuwe producten, met name vrouwenkledij met een jonge look. Individualiteit staat bij dit merk centraal en er zijn dan ook talloze mogelijkheden op het vlak van model, kleur, stijl en personalisatie. Het merk richt zich vooral op vrouwen, maar er is ook een aanbod voor mannen. boohoo wil mode toegankelijk maken voor elke dame en doet dat door uit te pakken met verrassende stijlen die enerzijds classy, anderzijds 'fun' ogen. Zowel voor serieuze situaties als casual gelegenheden is er een uitgebreid aanbod aan shirts, jeans, shortjes, kleedjes en nog veel meer. Schoenen en accessoires maken eveneens deel uit van het aanbod.

Een complete, vrouwelijke stijl

boohoo legt de nadruk op het ontwikkelen van een opvallende, vrouwelijke stijl die het midden houdt tussen volwassen en jeugdig. Kleedjes, topjes, shorts, leggings en schoenen: allemaal maken ze deel uit van het gamma. Het gebruik van frisse kleuren en sexy designs, zoals die bij de Luna Contast en June Scarf kleedjes gebruikt worden, zorgt voor een aantrekkelijke look die zowel ondeugend als feitelijk en classy oogt. Ook topjes behoren tot het brede gamma. Van een zomerse Lousie Basic T-shirt tot een jeugdige Betsy Doll Slogan Tee voor een uitje met vrienden: er is heel wat variatie. Ook de vestjes en jackets hebben opvallende designs met een jonge uitstraling. Goede voorbeelden zijn de Kelly Panelled Windbreaker vestjes, die dankzij opvallende, gekleurde strepen en een strakke pasvorm perfect zijn voor een luchtige, sexy look. Ten slotte kan voor een zomerse uitstraling gezorgd worden dankzij het enorme aanbod aan bloesjes en shirts. Zo is een Minnie Veck Top met bloemenpatroon erg leuk om op vakantie te dragen, terwijl een Millie Front Flare Sleeve Blouse dan weer formeler oogt.

Schoenen en accessoires van boohoo

Ook voor accessoires en schoenen kunnen dames bij het merk terecht. Van sportieve Tia Stripe schoenen met een comfortabele pasvorm tot Elizabeth Single High Heels voor feestelijke gelegenheden, alles kan bij boohoo. Accessoires zoals opvallende Jasmin Pom Pom Statement oorbellen en een elegante Dreamcatcher Layered Necklace kunnen perfect dienen als afwerking voor zowat elke stijl. boohoo geeft vrouwen zo de mogelijkheid om een sexy, comfortabele outfit samen te stellen.

Naar boven