Bik Bok
62 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave

Bik Bok: Scandinavische mode gemixt met looks van de catwalk

Het noorse Bik Bok ontwerpt de laatste jaren collecties die geïnspireerd zijn het straatbeeld uit Scandinavië en de laatste trend op de catwalks van de fashionweeks in de grote modesteden. Het merk ontwerpt voor jou een hele garderobe van hoge kwaliteit. Zo produceert Bik Bok perfecte basics en mega hippe jurkjes en broeken die herkenbaar zijn op een oogopslag. De eenvoudige collecties van Bik Bok zijn elk seizoen weer anders en innovatief. Het merk produceert serene producten die afgewerkt zijn met geraffineerde en mooie details. De kleding van het Noorse merk is geschikt voor elk moment in het leven. Zo trek je het aan naar een belangrijk dinner of wanneer je een avondje afspreekt met je vriendinnen. Zelfs voor het uitgaan is een jurkje van Bik Bok uitermate geschikt om aan te trekken.

Bik Bok: Scandinavische mode van hoge kwaliteit

Bik Bok werd in 1973 opgericht door twee Noren. Het was hun bedoeling om een jeansmerk voor jonge meisjes te creëren. Bik Bok werd al snel een populair merk en werd in veel winkels in heel Noorwegen en Zweden verkocht. Kort daarna had Bik Bok een complete collectie gemaakt en in 1978 opende Bik Bok zijn eerste winkel in Oslo. Vandaag de dag hebben heeft het Noorse merk Bik BOk 200 winkels in Noorwegen, Zweden, Finland en Oostenrijk. Vanaf nu is het merk ook verkrijgbaar in Nederland en wat is dat een verademing.

Bik Bok: Noorse stijl voor jonge vrouwen

Het Noorse merk Bik Bok ontwerpt kleding voor jonge vrouwen die houden van en leven in mode en snelle trends. Vrouwen die anderen willen inspireren met hun persoonlijke stijl en onberispelijke smaak. Met één oog op de catwalk en de ander op een vlekkeloze Scandinavische streetstyle, zijn de seizoenscollecties van Bik Bok ideaal voor het creëren van prachtige individuele looks, gemengd met een vleugje van attitude in combinatie met een glimlach. Bik Bok produceert ontzettend veel klassiekers die elke trendsetter als een musthave beschouwd en waarmee je eindeloos mee kunt blijven combineren. Het spijkerjasje, het korte rokje, het perfecte cocktail jurkje en nog veel meer klassiekers zijn allemaal terug te vinden in de collecties van Bik Bok.

Naar boven