Gabor sandalen: jouw compagnon voor de zomer

Gabor sandalen zijn net als alle andere producten van het Duitse bedrijf Gabor doordrongen van een simpele filosofie: “less is more”. Het zijn sandalen die zonder veel poespas en overbodige bling bling mikken op een kwaliteitsvol design en hoogwaardige materialen. Sandalen die lekker rond de voet zitten en vanuit een hoog draagcomfort zich willen opwerpen tot jouw favoriete paar. Zeker tijdens de zomermaanden is het zo dat je graag een paar comfortabele sandalen aan de voeten hebt voor verre wandelingen. Lekker een dagje uit met de kinderen, op reis slenteren naar het strand of de promenade en ga zo maar door. Een goed paar sandalen vinden dat aan jouw eisen voldoet is dan gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar niet voor Gabor sandalen.

De Gabor sandaal zit goed

Gabor sandalen hebben in hun design quasi uitsluitend de focus liggen op een comfortabel gevoel aan de voet. Kenmerkend is het gebruik van elastische materialen om die goede pasvorm te garanderen. Soepel leer zorgt ervoor dat jouw sandaal zich na verloop van tijd aan jouw voetvorm aanpast. Een aanpassing die er bovendien voor zorgt dat je niet met pijnlijke voeten thuis komt na een dagje stappen. Ook leuk om te weten is dat je kiest tussen sandalen met een hak of zonder en dat Gabor elke schoen uit zijn assortiment aanbiedt in verschillende breedtes. Niet elke voet die even lang is, is immers even breed. Ten slotte valt op te merken dat Gabor sandalen volledig lijmvrij zijn gemaakt bij elke zone die in contact komt met jouw huid.

Gabor sandalen: het oog wil ook wat

Gabor sandalen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren, maar het trendy goud en zilver zijn zeer populaire keuzes. Zoek je een goed exemplaar om bij het strand aan te trekken dat past bij een zomers jurkje? Kies dan voor een model met pailletten of koorden die een extra casual vibe geven aan jouw sandalen. Een lange wandeling voor de boeg? Met een sandaal met comfortabele sleehak en bijvoorbeeld gevlochten riemen maak je een blikvanger van formaat. Daar een luchtige rok boven op aan doen en een fris topje en je bent klaar voor de warmere temperaturen. Met Gabor sandalen overwin je die in stijl en met het nodige comfort.