Superdry jas: streetwear op z’n best

Een Superdry jas past bij het moderne ritme van het leven en de behoeften van een vrouw en geeft kleur aan je dagelijkse leven. Hiermee geef je een duidelijk signaal dat je weet hebt van de actuele modetrends. De Superdry jas voor dames biedt maximaal comfort, wat typerend is voor streetwear op zijn best. De collecties vol Aziatische inspiratie, originele graphics en vintage spirit zijn de elementen die de originaliteit van het Britse merk ondersteunen. De jassen van dit label zijn ideaal voor vrouwen met een voorliefde voor sportieve kleding die gemakkelijk te dragen is en er toch altijd elegant uitziet. De stijlvolle jassen kunnen prima worden aangevuld door goed ontworpen accessoires die elke styling een uniek karakter geven.

Trendy Superdry regenjassen, trenchcoats en parka’s

Een Superdry jas kun je uit een zeer uitgebreid assortiment kiezen welke onder meer bestaat uit regenjassen, parka’s, capes, donsjassen, cabans en trenchcoats, allemaal met de nadruk ligt op trendy vrijetijdskleding. Uiteraard zijn de jassen in militaire stijl en de oversized jassen ook een genot voor een oog en tegelijkertijd met snits die zijn ontworpen om veel comfort en een casual look te bieden. Een Superdry jas wordt gemaakt van zachte materialen en kleuren die gemakkelijk te associëren zijn met een verscheidenheid aan activiteiten, zowel in de stad als op het platteland. De zorgvuldige afwerking en de kleine modedetails geven hem een trendy chic look. Kies bijvoorbeeld voor een gewatteerde jas van Superdry voor dames met capuchon en trekkoorden, hersluitbare buitenzakken en warme voering of een donsjack met fijne klepzakken die je de strengheid van de koude seizoenen doen vergeten.

Superdry dames jas voor je eigen unieke stijl

In de collecties van dit merk is het de moeite waard om modellen te zoeken die zijn gemaakt voor vrouwen die de voorkeur geven aan een romantische en meer meisjesachtige stijl. Draag bijvoorbeeld een Superdry damesjas met stand-up kraag, een geweldige metgezel van een fabelachtig kleurrijke boodschappentas en lichte sandalen met een platte zool. Of ga je liever voor een sportieve jas in zwart of marineblauw glanzend canvas met een gebreide trui en een rok die je figuur accentueert? De zacht gekleurde getailleerde jassen gaan dan weer uitstekend samen met een rechte broek voor een ontspannen look. Waar je ook voor kiest, de ogenschijnlijk gewone Superdry jas behoort ongetwijfeld tot de kledingstukken die vrouwen graag elke dag dragen om hun eigen unieke stijl te creëren.