Wandelschoenen258
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
THE NORTH FACE Lage schoen 'VECTIV EXPLORIS' in Zwart: voorkant

THE NORTH FACE

Lage schoen 'VECTIV EXPLORIS'

€ 165,00
Beschikbaar in vele maten
JACK WOLFSKIN Lage schoen 'WOODLAND 2' in Grijs: voorkant

JACK WOLFSKIN

Lage schoen 'WOODLAND 2'

€ 99,90
Beschikbaar in vele maten
THE NORTH FACE Lage schoen 'VECTIV EXPLORIS FUTURELIGHT' in Grijs: voorkant

THE NORTH FACE

Lage schoen 'VECTIV EXPLORIS FUTURELIGHT'

€ 155,00
Beschikbaar in vele maten
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Wandelschoenen: nooit meer pijnlijke (actieve) voeten

Ben je een echte natuurliefhebster die een lange wandeling in de buitenlucht als een ontspannend dagje beziet? Dan kun je natuurlijk niet zonder een paar kwaliteitsvolle wandelschoenen aan jouw voeten. Zeker op ruig terrein of bij langere afstanden zijn gewone sneakers of die toffe laarsjes van je niet meer voldoende. Niet alleen riskeer je al snel om jouw schoenen zo kapot te maken, maar bovendien neemt de kans op blessures en pijnlijke voeten gevoelig toe. De beste wandelschoenen zitten niet alleen comfortabel, maar zijn ook stevig en kunnen elk terrein aan. Een boswandeling, een bergpad verkennen of zelfs iets als nordic walking: zonder het juiste schoeisel is het een onderneming waar je beter niet aan begint.

De wandelschoenen voor dames: waar trek je naartoe?

Wandelschoenen zijn specifiek ontwikkeld om tegen een stootje te kunnen en jouw voeten te beschermen. Maar hoe ziet het design er dan uit? Het eerste om op te letten als je wandelschoenen gaat kopen is de zool van de schoen. Echte wandeltochten onderneem je in de regel op hard en onherbergzaam terrein. Het is dan ook nodig dat de zool een sterk profiel heeft om de nodige grip op dergelijk ongelijk terrein te garanderen. Daarnaast stel je jezelf best de vraag waar je de schoenen exact aan gaat blootstellen. Logischerwijze vereist een wandelvakantie in de Alpen een ander niveau aan schoen dan even de Ardennen verkennen. En lopen op bosgrond is niet hetzelfde als nordic walking. Afhankelijk van wat je ermee gaat doen, is een ander type wandelschoenen wel aangewezen.

De eigenschappen van jouw wandelschoenen

Goede wandelschoenen voor dames bieden heel wat grip en stabiliteit. Daarnaast zijn ze gemaakt van stevig materiaal zodat een misstap zetten niet gelijkstaat aan een zware blessure oplopen. Om die reden zijn de meeste wandelschoenen ook van het type met een hoge rand tot over de enkels. Zo sla je jouw enkels minder snel om. Nog een belangrijke eigenschap is dat de schoenen water- en winddicht horen te zijn. Avonturiersters hebben vaak te maken met onvoorspelbaar en hevig weer. Met een goed paar schoenen aan jouw voeten blijven deze desondanks droog en warm. Ten slotte is het ook belangrijk dat jouw voeten tijdens het wandelen de nodige ademruimte krijgen. Het ademende materiaal aan de binnenkant van de wandelschoenen zorgt hiervoor.

Populaire merken in deze categorie
Wandelschoenen van adidas TerrexWandelschoenen van THE NORTH FACEWandelschoenen van HaglöfsWandelschoenen van JACK WOLFSKINWandelschoenen van COLUMBIAWandelschoenen van HANWAGWandelschoenen van ICEPEAKWandelschoenen van Kamik
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Free of charge from all network providers. Charges may apply when calling from abroad.***All prices incl. VAT.