Overknees91
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Motief
Nine West Overknee laarzen 'BLOCKY2' in Bruin: voorkant
Premium

Nine West

€ 179,00
Beschikbaar in vele maten
Bianco Overknee laarzen 'Pearl' in Zwart: voorkant

Bianco

€ 94,99
Beschikbare maten: 36, 37, 38, 39, 40, 41
TAMARIS Overknee laarzen in Beige: voorkant

TAMARIS

€ 89,95
Beschikbare maten: 36, 37, 38, 39, 40, 41
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Overknee laarzen: chique en veelzijdig

Ongetwijfeld een van de meest opvallende en populaire type laarzen zijn de overknee laarzen. Zoals de naam zegt worden ze gekenmerkt door het feit dat ze over de knie gaan. Deze zogenaamde overknees zijn elegante modellen die niet voor niets het ontzettend goed doen op catwalks over de hele wereld. Waar dat vroeger betekende dat je een klein fortuin neer moest leggen voor een exemplaar is dat gelukkig al lang niet meer het geval. Een high fashion uitstraling met een beperkter budget is dezer dagen perfect mogelijk. Als jij op zoek bent naar schoeisel dat iets extra biedt en zeker en vast een eyecatcher van formaat is? Dan zijn overknee laarzen de juiste keuze voor jou.

De typische stijl van overknee laarzen

Overknee laarzen zijn lekker opvallend schoeisel dat volstrekt niet gewoon genoemd mag worden. Dat exclusieve en opvallende kantje komt dan ook duidelijk tot uiting in de materiaalkeuze. Deze sexy schoenen worden haast uitsluitend gemaakt met suède, glad leer en zelfs fel glanzend leer. Deze duurzame en comfortabele materialen geven die exclusieve uitstraling en overstijgen elke smaak. Er zijn modellen verkrijgbaar met of zonder hak. Wat het kleurenspectrum betreft is er absoluut een voorkeur voor het klassieke zwart of bruin, maar de laatste jaren zijn trendy kleurencombinaties zeker in opmars. Het traditionele model overknee laarzen doet het zonder franjes en gekke accenten. Wil je die er echter absoluut bij? Dan staat het jou vrij om daarvoor te kiezen.

Overknee boots geven jou extra sexappeal

Voor vrouwen die niet bang zijn om sensueel en gedurfd uit de hoek te komen zijn overknee laarzen ideaal. Het zijn dan ook geen laarzen die je voor eender welke gelegenheid van stal haalt. Combineer ze met een rokje en een sensuele halslijn om sexy voor de dag te komen. Let hier wel heel goed op dat je niet te zeer begint te overdrijven. Een ultrakort rokje met een te lage halslijn dreigt ervoor te zorgen dat je er goedkoop uit ziet. Het is of een kort rokje/jurkje of een lage halslijn. Mik je meer op casual dan sexy? Match dan met een mooie skinny jeans en een shirt met een leuk patroon. Met overknee laarzen ben jij hoe dan ook het middelpunt van de belangstelling.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Free of charge from all network providers. Charges may apply when calling from abroad.***All prices incl. VAT.