PLEASE
124 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave

PLEASE: ambachtelijke mode die pleziert

Het rasecht Italiaanse merk PLEASE zag in 1993 het levenslicht. Het werd opgericht door Emilia Giberti en Adriano Aere in een regio met een rijke traditie van meester-kleermakers. Een traditie die met dit merk niet alleen verder werd gezet, maar ook een moderne update kreeg. Ondanks de keuze voor moderne productiemethoden blijven immers enkele principes van het ambachtelijk werken nog altijd overeind. Het belangrijkste van die principes? Dat de kleding van het ontwerp tot de final touch volledig in het land met de laars gemaakt wordt. De doelgroep van PLEASE zijn vrouwen op zoek naar Italiaanse mode met leuke decoratieve details. Daarnaast is er ook een brede selectie leuke kleding voor kinderen. Het is speelse kleding met een casual uitstraling waar je niet naast kunt kijken.

PLEASE: het merk met een hart

PLEASE begon als een merk dat zich tot doel had gesteld de wereld van de casual damesmode te vernieuwen en de 21ste eeuw binnen te brengen. Om die doelstelling te bereiken is dit Italiaanse label niet bang om de nodige risico’ s te nemen. Zo wordt er naar hartelust geëxperimenteerd met diverse materialen zoals denim, linnen, katoen, viscose en meer. Qua ontwerp zet het merk volop in op de verweving van een klassieke en een moderne stijl. Dat betekent een overwegend eenvoudig kleurenpalet dat met subtiele details een modieuze draai krijgt. Zo vind je op heel wat kledingstukken het symbool van het merk terug: een schattig hartje. PLEASE heeft dan ook een hart voor kleding.

Een Italiaanse, veelzijdige stijl

PLEASE pakt elk seizoen uit met uitgebreide, nieuwe collecties waardoor je altijd wel iets kunt vinden naar jouw zin. Deze hoogwaardige kleding is ontworpen volgens de typische Italiaanse stijl die in één woord uitgesproken genoemd mag worden. Die uitgesproken stijl zorgt er echter ook voor dat de kledingstukken fijn te combineren vallen in diverse outfits. Ben je op zoek naar een elegante jeans voor op het werk? Dan zijn de spijkerbroeken van dit trendy label een goede keuze. Of heb je liever een zwierige jurk die comfortabel zit om mee uit te gaan? Het is net de uitgesproken Italiaanse stijl van PLEASE met zijn liefde voor details en contrasten die van basics kunstwerkjes maakt die hen in elke situatie draagbaar maken.

Naar boven