Black Friday: Tot wel -70% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
 Merkenheader
Items van het merk filteren
Alle producten van MOSS COPENHAGEN172

Moss Copenhagen: trendy mode boordevol potentieel

Zoals zijn naam al doet vermoeden, is Moss Copenhagen een Deens modelabel gevestigd in de modehoofdstad Kopenhagen. Aan het hoofd van dit label staat Anders Freund, die eerder al actief was als General Manager bij Bestseller. Samen met Pilgren ApS is hij intussen ook de eigenaar van Moss. Aanvankelijk was het label nog voornamelijk te vinden in de lokale Kopenhaagse boetieks, alhoewel het ook al snel buiten die lokale grenzen groeide. Intussen is het label ook terug te vinden in andere Deense steden zoals Aarhus en Vejle, maar ook in het Noorse Oslo en in Amsterdam. Ruim 400 Europese retailers zwichtten intussen voor de designmode van dit label.

Scandinavische mode met heel wat styling

De kledingstukken van Moss Copenhagen laten zich bijzonder veelzijdig gebruiken. Dat is de kracht van het merk. Het label uit het hoge noorden komt daarbij met een prettig ingetogen stijl dat toch wist uit te groeien tot een van de toonaangevende merken in Scandinavië. Ieder ontwerp overtuigt met een eigen ingetogen ontwerp dat een maximale combineerbaarheid en een ultieme kwaliteit waarborgt. In de praktijk zijn haar collecties dan ook de juiste keuze voor alle trendbewuste fashionista’s die voor een beperkt budget een prachtige variëteit verwachten. Vaak komt dit label met klassieke kleuren waarbij zwart en wit het assortiment lijken te typeren. Klassieke kleuren zonder saai te hoeven zijn, want met z’n geavanceerde pasvormen en uitgesproken details zorgt het steeds opnieuw voor een hoogstaande fashion-factor.

Het assortiment van Moss Copenhagen

Ongeacht of je nu op zoek bent naar enkele opmerkelijke stukken of eerder naar een complete afgewerkte stijl, bij Moss Copenhagen vind je vast wat je zoekt. Dit label biedt je dan ook alles voor jouw dagelijkse outfit. Het gaat bijvoorbeeld om comfortabele jumpsuits of overalls die je zowel thuis als onderweg dragen kan. Ook broeken die je kan dragen in combinatie met een bloes van het label, geven je in een snel tempo een zakelijk chique look. Zelfs combinaties zoals rokken en topjes doen het bij dit label heel goed in functie van een casual uitstraling. Tot slot vind je bij Moss Copenhagen ook een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige sieraden die de laatste hand weten te leggen aan jouw look.