LYDC London
2 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
LYDC London
Schoudertas
  € 34,90
  € 44,90
  LYDC London
  Schoudertas
   € 44,90
   € 59,90

   LYDC London: traditie en moderne uitstraling in ieder accessoire

   LYDC London maakt een onderdeel uit van moederbedrijf DC Brands en zich voornamelijk op handtassen, schoudertassen en accessoires zoals portemonnees. Het label kiest enkel en alleen voor kwalitatief hoogwaardige materialen die de klassieke modellen in ere houden maar ze toch een moderne twist weten te bezorgen. Hiernaast is ook de betaalbaarheid heel belangrijk. Daarom kiezen de ontwerpers steeds vaker voor het gebruik van het goedkopere imitatieleer dat toch de authentieke uitstraling en bekende kwaliteit weet te behouden. Het resultaat? Een stevige handtas die het goed doet bij iedere look. Intussen zijn de handtassen van LYDC London lang niet meer alleen voor het Britse publiek toegankelijk maar worden ze vlot verkocht in meer dan 55 verschillende landen.

   Een chique look met LYDC London

   LYDC London brengt de Britse metropool steeds opnieuw terug in zijn collectie. Londen is immers de hoofdstad van verschillende culturen, uiteenlopende stijlen en elkaar opvolgende gelegenheden. De casual lijn van dit Britse modelabel speelt daarop in. Zo laten de modieuze modellen zich eenvoudig combineren met een kleedje en stiletto’s. Het minimalistische karakter van de handtassen moet in zo’n geval wel gecompenseerd worden door een uitgesproken look waarbij ruime hoeden of ruim opgestoken kapsels de glimlach en het lichaam extra in beeld brengen. Aangezien een look pas echt compleet is indien ook de kleinste details aansluiting vinden, kan je meteen ook kiezen voor een bijpassende portemonnee. Zo toon je aan dat jouw uitstraling een weldoordacht gevolg is van jouw rijke blik op hedendaagse mode.

   Stijlvolle handtassen voor op de festivalweide

   De (hand)tassen en portemonnees van LYDC London zijn niet alleen eigentijds, het label speelt ook in op de rijke muziektraditie van het Britse eiland. Met zijn collectie stijlvolle handtassen, aangepast aan de noden van de festivalweide, krijg je alle kwaliteit en stevigheid om stevig uit de bol te gaan. Alhoewel ze ontstonden op het Britse eiland waaien ze nu ook over naar het Europese continent. Heel vaak gaat het om hippe tassen met een moderne twist. Zo vinden ze eenvoudig aansluiting bij jouw trendy outfit. Ze zijn bovendien ook extra stevig omdat de coolste dance beats nu eenmaal veel van onze kleding en accessoires vergen. En binnenin? Zoals steeds is de binnenkant extra zacht, zoals men het van LYDC London intussen gewoon is.