LOVE Stories
56 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave

Love Stories: lingerie met persoonlijkheid

Het verhaal van Love Stories begint in 2013 wanneer Marloes Hoedeman besluit de handen uit de mouwen te steken. Niet tevreden met het bestaande aanbod lingerie ontwerpt ze een setje voor zichzelf. Met een achtergrond in interieurontwerp een stap die snel gezet is voor deze creatieve geest. Het resultaat valt haar zo goed mee dat er snel nieuwe setjes volgen die al even snel in productie komen. Slechts enkele jaren later is de collectie van Love Stories verkrijgbaar in niet minder dan 28 landen. De inspiratie van het merk? Lingerie op de markt brengen voor echte vrouwen die niet geïnteresseerd zijn in compromissen sluiten. Veelzijdig ondergoed dat vrouwen toelaat zich mooi te voelen zonder oncomfortabel te zijn. Zoals ze het zelf omschrijven: sexy, maar geen seks uitstraalt.

De ontwerpen van Love Stories

Naast lingerie kan je bij Love Stories ook terecht voor een breed gamma nachtkleding en badkleding. De ontwerpen van dit trendy label kan je het best omschrijven als een stijl zonder regels. Iets dat natuurlijk alles te maken heeft met het feit dat de achtergrond van Marloes allesbehalve kleding en lingerie was. Inspiratie wordt geput uit reizen en dagdagelijkse gebeurtenissen. Uit alles wat een mensenleven de moeite waard maakt. Het resultaat is een stijl die de platgetreden en klassieke paden verlaat. Vergeet een assortiment dat uitsluitend bestaat uit rood, zwart en wit. Love Stories betekent verrassen met ongebruikelijke kleurencombinaties, stevige graphics en verrassende materialen. De ideale eyecatcher voor jouw geliefde of gewoon het kledingstuk om je als moderne vrouw zelfzeker in te voelen.

Verfrissend, draagbaar, betaalbaar en comfortabel

Love Stories maakt lingerie, badmode en nachtkleding voor iedereen. Dat betekent dat er ook veel aandacht gegeven is aan het betaalbaar houden zonder in te boeten op kwaliteit. Het spreekt voor zich dat bij dit type kleding ook de pasvorm de nodige aandacht krijgt. Zoek je toch net dat beetje extra? Dan is de collectie onder de naam Cirque De La Nuit van dit hippe label exact wat je zoekt. Deze premium lijn staat voor elegante ontwerpen van de fijnste materialen in een klassiek zwart. De rest van de collectie is een echt extravaganza van diverse stijlen die je naar eigen zin kunt mixen en matchen. Met Love Stories heb je altijd wel iets dat past bij jouw stemming van de dag.

Naar boven