Levi’s Line 8
9 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
Levi’s Line 8
Jeans
  € 59,90
  € 69,90
  Levi’s Line 8
  Jeans
   € 54,90
   € 69,90
   Levi’s Line 8
   Jeans
    € 39,90
    € 69,90
    Levi’s Line 8
    Jeans
     € 59,90
     € 69,90
     Levi’s Line 8
     Jeans
      € 59,90
      € 69,90
      Levi’s Line 8
      Jeans 'L8'
       € 59,90
       € 69,90
       Levi’s Line 8
       Jeans 'L8 ATHLETIC'
        € 29,90
        € 39,90

        Levi's Line 8: rebelse kleding met originele details

        Levi's Line 8 is onderdeel van het Amerikaanse Levi's dat in 1853 werd opgericht in San Francisco door Levi Strauss. De jeans van Levi's worden wereldwijd al decennialang verkocht en zijn ongekend populair bij dames, heren en kinderen. Dit sublabel richt zich specifiek op jonge rebellen, en weet zich daarin te specialiseren. De kleding kenmerkt zich dan ook door een eenvoudig ontwerp, maar valt tegelijkertijd op vanwege unieke en onverwachte details. Met de eigenzinnige jeans en T-shirts in diverse pasvormen lukt het jou als man of vrouw altijd om stoer en zelfverzekerd voor de dag te komen. Er zijn zelfs uniseks modellen verkrijgbaar, ideaal als je op zoek bent naar een meer neutrale spijkerbroek.

        Unisex kledinglijn met een minimalistische styling

        Levi's Line 8 heeft onder andere een unisex kledinglijn op de markt geïntroduceerd. De veelzijdige ontwerpen uit deze lijn kenmerken zich door een minimalistische styling en dit maakt ze toegankelijk voor een grote groep mensen. Of het gaat om skinny fit jeans tot shorts of van relaxed fit tot bootcut spijkerbroeken, met Levi's Line 8 is er altijd van alles mogelijk. Net zoals bij het moedermerk Levi's speelt kwaliteit altijd een belangrijke rol. Daarnaast stimuleert dit modelabel jou om een iconische levensstijl na te streven. Met een gevarieerd aanbod gaat jou dit zeker lukken, zeker omdat je meerdere items met elkaar kunt combineren.

        Levi's Line 8 brengt kleur in je outfit

        Materialen die worden gebruikt door Levi's Line 8 zijn onder meer katoen, polyester en viscose. Naast basic jeans en shirts breng je met Levi's Line 8 net zo goed kleur aan in je outfit. Naast blauw en grijs heb je bijvoorbeeld ook de keuze uit zwart en roze. In combinatie met andere kleding komt elk item mooi tot zijn recht. Ga voor een moderne pasvorm met extra ruimte als je de gehele dag wilt rocken of kies toch voor een low skinny model voor een wat neutralere uitstraling. Durf niet alleen anders te zijn in je denken, maar laat dit ook zeker terugkeren in je kledingstijl. Met Levi's Line 8 kleding gaat dit jou lukken, want je bent rebels, zonder dat je klakkeloos grenzen overschrijdt.

        Naar boven