Skip to main content

Ontdek onze SEIZOENSKORTINGEN: Tot wel -70%5


HUGO: een trendlabel boordevol stijlvolle herenmode

Ben je regelmatig op zoek naar hoogwaardige zakelijke kleding of toch eerder naar informele casual varianten? Bekijk dan zeker de uitgebreide collecties van het label HUGO. Dit merk zal je vanaf de allereerste seconde inspireren met zijn stijlvolle en tijdloze ontwerpen. Voeg je daar bovendien ook een uitmuntende kwaliteit en maximale combineerbaarheid aan toe? Dan krijg je het assortiment van HUGO. Hoe dan ook zijn de modestukken van dit label zo multifunctioneel dat ze eigenlijk nooit in jouw kast mogen ontbreken. Het verhaal achter dit succesvolle label? Dat start eigenlijk net na de Eerste Wereldoorlog.

HUGO staat sinds jaar en dag bekend omwille van zijn kwaliteit en stijl

Het merk HUGO is in feite een sublabel van het wereldberoemde bedrijf HUGO BOSS. Dat bedrijf werd al in 1919 opgericht door Hugo Ferdinand Boss. Die man specialiseerde zich in de productie van werkkleding. Het feit dat Europa grotendeels heropgebouwd diende te worden, wist aan het succes bij te dragen. Niet geheel toevallig begon het label na de Tweede Wereldoorlog ook met de productie van pakken en jassen. Toen stond de heropbouw economie andermaal centraal. In 1967 werd het management uiteindelijk overgenomen door twee kleinkinderen en begon men zich geleidelijk aan steeds meer te focussen op hoogwaardige herenkleding. Dat de HUGO-lijn uiteindelijk zou volgen, was dan ook de evidentie zelve. In die lijn vind je vandaag de dag klassieke zakelijke modestukken en hoogwaardige casual items, waaronder men ook de trendy schoenen mag rekenen.

Ontdek de verschillende modellen van dit label

Of je nu zoekt naar een specifiek stuk of een compleet nieuwe look, je vindt het vast bij HUGO. Dit herenmodemerk heeft dan ook zoveel te bieden dat je eenvoudig jouw favoriete outfit voor het komende seizoen kan samenstellen. Ook de schoenen van dit label zijn zeker het bekijken waard. Naast elegante lage schoenen zal je hier immers ook ruige laarzen terugvinden. Net dat tikkeltje meer nodig? Wat denk je van de bijpassende accessoires die gaan van stijlvolle riemen tot trendy stropdassen? Wanneer je dan weer in de stemming bent voor exclusieve ontwerpen, moet je tot slot een kijkje nemen in de exclusieve premiumcollectie. Kortom: bij HUGO vind je alle mannelijke ontwerpen binnen een uitgebreide collectie en steeds met een garantie op uitstekende kwaliteit.