Naar hoofdinhoud gaan

Tot wel -30% EXTRA op jassen5

Nog maar:00uur00min00sec
Alle producten van G-Star RAW851

G-Star RAW: urban en toch verfijnd

G-Star RAW werd in 1989 opgericht en heeft tegenwoordig nog altijd als kernwaarde de aandacht houden op het product zelf. Het gevolg is een breed aanbod aan vernieuwende denim artikelen die specifiek tot een urban stijl behoren. Het merk staat symbool voor de combinatie tussen streetwear en een vakkundige productie, waarbij ruwe denim wordt gebruikt. Alle kledij wordt behandeld op een unieke manier, zodat de kwaliteiten van de stof zelf tot uiting komen. Hierdoor is het ook mogelijk om de typerende ruwe, 'versleten' look te creëren waar het merk zo bekend voor is. G-Star RAW heeft een breed aanbod aan kledij voor mannen en vrouwen, en altijd staat het gebruik van kwalitatieve denim centraal.

Kleding voor de urban man en vrouw

Urban kleding is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Daarom vind je bij G-Star RAW allerlei items die perfect bij deze stijl passen. Naast de bekende jeans kunnen dames ook stoere rokjes vinden voor een casual dag in de stad. Combineer ze met een van de stoere T-shirts uit de collectie en je look is compleet. Voor speciale gelegenheden zijn er ook meer dan genoeg opties. De ontwerpers vinden het leuk om klassieke ontwerpen een rauwe twist te geven. Het resultaat is lange rokken met een split, opvallende prints en jurken met een baggy uiterlijk. De nette kleding voor mannen heeft dezelfde urban uitstraling. G-Star RAW zorgt ervoor dat jij je look helemaal compleet kunt maken. Het merk heeft namelijk ook allerlei accessoires in de aanbieding. Coole schoenen, opvallende tassen en kwalitatieve riemen horen er allemaal bij.

De kwaliteit van G-Star RAW

G-Star RAW onderscheidt zich van veel andere merken door de balans tussen kwaliteit en comfort. Het denim die wordt gebruikt wordt op die manier behandeld dat het resultaat een frisse en toch casual look is. Dat wil niet zeggen dat alleen de jeans aan de hoogste eisen voldoen. Ook alle andere kledingstukken en accessoires worden van goede materialen gemaakt. De look van het merk is stoer en versleten, maar de kwalitatieve stoffen zorgen ervoor dat je items niet echt gaan slijten. Dankzij deze kwaliteit kan je met G-Star RAW een complete, stadsvriendelijke look creëren waar je jarenlang plezier van hebt.