Amuse Society
46 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave

Amuse Society: beach chic als levensstijl

Amuse Society is een fashionlabel dat zichzelf in de markt zet als veel meer dan enkel en alleen een merk: het is ook een levensstijl. De onderneming werd in 2014 opgericht door Mandy Fry en Summer Rapp en heeft een unieke look. Een look die niet los te maken valt van de zomerse invloeden en de nabijheid van het strand. Vanuit een carrière bij diverse surflabels is dat dan ook de heimat van mede-oprichtster Mandy Fry. Inspiratie wordt geput uit de kunst van het reizen en natuurlijk het strand zelf. Moedig, rebels en een tikje sensueel. Dat is hoe je de collecties van Amuse Society misschien nog het beste kunt omschrijven. Een stijl die vandaag de dag is uitgegroeid tot een brede collectie kleding voor vrouwen.

De mix van stijlen van Amuse Society

Amuse Society richt zich op vrouwen die eruit willen zien alsof ze geen zorg in de wereld hebben. Vrouwen die op zoek zijn naar comfortabele kleding die karakter uitstraalt en waar ze zich ook sexy in kunnen voelen. De beach chic stijl van het merk mondt uit in een collectie van kleding die ready-to-wear is en een stevig sausje rock ’n roll over zich heen gegoten heeft gekregen. Ook de invloed van een rasechte boho-stijl valt niet te ontkennen in de ontwerpen. Wat de kleuren betreft wordt het hele spectrum aan mogelijkheden gebruikt, met vaak subtiele patronen en kleurencombinaties. De kleding zit ruim en comfortabel en experimenteert graag met verschillende snitten.

Kleding, handtassen en accessoires

Amuse Society is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een betrouwbaar, kwaliteitsvol en populair merk. Het assortiment is in die paar jaar ook meegegroeid van een bescheiden collectie beachwear tot een brede selectie kleding voor elke zomerse gelegenheid. Zo vind je een ruime selectie basics zoals T-shirts en blouses terug, maar ook zomerse jurkjes, rokken en broeken. Graag het water induiken? Kies dan voor een van de vele setjes badkleding, gaande van conventioneel tot lekker kleurrijk van Amuse Society. Jouw look nog afwerken met een leuke handtas of clutch die je zo mee naar het strand kunt nemen? Of misschien met een knap accessoire zoals een polshorloge? Bij Amuse Society vind je kwaliteitsvolle kleding, accessoires en handtassen terug aan een betaalbare prijs.

Naar boven