Kendall voor ABOUT YOU – nu live5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Waardebon voorwaarden

Er geldt een minimale bestelbedrag van €100. De waardebon is niet overdraagbaar, en kan uitsluitend in combinatie met een bestelling bij ABOUT YOU worden ingewisseld. Het is eenmalig geldig tot de vermelde geldigheidsdatum op de waardebon en wordt automatisch op uw factuur in mindering gebracht, wanneer de code vermeld op de waardebon bij de bestelling wordt aangegeven.

Bij een volledige retourzending van artikelen, vervalt de waardebon. Bij een gedeeltelijke retourzending wordt de waardebon alleen gecrediteerd, indien het minimum bestelbedrag voor de behouden artikelen is bereikt. Anderszins kan de waardebon niet worden gecrediteerd. Retourzenden van producten die onder de waarde van de waardebon komen is niet mogelijk. U kunt slecht één waardebon per bestelling inwisselen. Een contante betaling is niet mogelijk.

De waardebon is niet van toepassing op cosmetica en schoonheidsproducten en voor de volgende merken: Boss Casual, Boss Home, Boss Athleisure, Burberry, Diesel, Drykorn, Emporio Armani, Garmin, Hugo, Maloja, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, MICHAEL, Michael Kors, Oakley, Patagonia, Patrizia Pepe, PEAK PERFORMANCE, Ray-Ban, Samsoe & Samsoe, the kooples, THE KOOPLES SPORT, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara en Max Mara Leisure.   De waardebon is niet geldig in combinatie met andere kortingen en waardebonnen en voor werknemers van de Otto Group. In het geval van verlies of diefstal van de waardebon, kan geen terugbetaling worden gemaakt door ABOUT YOU. Aanspraken op een gedeeltelijke of volledige vervanging van een waarbon worden niet toegekend.

Speciale voorwaarden voor de ‘Net Promotor Score’

Onder alle deelnemers van de Net Promotor Score enquête die toestemming geven voor het gebruik van het ordernummer; er worden 50% winkelvouchers verloot (zie deelnamevoorwaarden) Er is een maximale bestelwaarde van €500 voor het gebruik van de voucher of €250 na het gebruik van de voucher. De tegoedbon is niet overdraagbaar en kan alleen worden ingewisseld in combinatie met een bestelling van ABOUT YOU. De voucher is 3 maanden geldig na ontvangst per e-mail en wordt automatisch van uw factuur afgehaald als die tijdens het bestellen wordt gebruikt. In het geval van een volledige retour, vervalt de waarde van de waardebon. U kunt slechts één tegoedbon per bestelling verzilveren. Een contante betaling is niet mogelijk.

De tegoedbon is niet van toepassing op cosmetica en verzorgingsproducten en niet op de volgende merken: Boss Casual, Boss Home, Boss Athleisure, Burberry, Diesel, Drykorn, Emporio Armani, Garmin, Hugo, Maloja, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, MICHAEL, Michael Kors, Oakley, Patagonia, Patrizia Pepe, PEAK PERFORMANCE, Ray-Ban, Samsoe & Samsoe, the kooples, THE KOOPLES SPORT, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara en Max Mara Leisure. De tegoedbon is niet geldig in verband met andere kortingen en tegoedbonnen en niet voor werknemers van ABOUT YOU. Als de voucher verloren of gestolen is, kan ABOUT YOU geen terugbetaling doen. Er zijn geen claims voor gedeeltelijke of volledige vervanging van een tegoedbon.

> > > > > > > > > > > > > > > > > >