Naar hoofdinhoud gaan

Algemene waardebon voorwaarden

Coupons

De coupon is niet overdraagbaar en kan alleen worden ingewisseld in combinatie met een bestelling bij ABOUT YOU. De coupon is geldig tot de vervaldatum die op de coupon staat vermeld en wordt automatisch in mindering gebracht op de factuur als de coupon is geactiveerd wanneer de bestelling wordt geplaatst. De coupon is alleen van toepassing op geselecteerde producten.

Bij retourneren vervalt de coupon. Contante uitbetaling is niet mogelijk.

De coupon is niet geldig in combinatie met andere kortingen, waardebonnen en wordt niet verrekend met EXTRA kortingen.

Persoonlijke kortingen in 'Jouw deals'

Een persoonlijke korting uit de sectie 'Jouw deals' is eenmalig geldig tot het einde van de dag van de vervaldatum, die op de korting staat vermeld, en wordt automatisch afgetrokken van uw totale bestelbedrag indien geactiveerd. Er is geen kortingscode nodig bij het afrekenen. De korting is niet overdraagbaar en kan alleen worden ingewisseld in combinatie met een bestelling op ABOUT YOU.

U kunt slechts één korting uit de sectie 'Jouw deals' per bestelling inwisselen. De 'Jouw deals' korting kan niet worden gecombineerd met andere promoties, EXTRA-kortingen en vouchers. In geval van een volledige retourzending vervalt de kortingswaarde. In geval van een gedeeltelijke retourzending wordt de kortingswaarde toegepast op de resterende in aanmerking komende artikelen. Een uitbetaling, aftrek achteraf of terugbetaling van de korting is niet mogelijk.

De korting wordt toegewezen aan een klantenaccount en moet worden geactiveerd in de sectie 'Jouw deals'. Indien geactiveerd, wordt de korting automatisch toegepast op de in aanmerking komende artikelen. De korting is alleen geldig op geselecteerde artikelen, deze zijn gemarkeerd met een "EXTRA"-kortingsteken na activering van de korting. De 'Jouw deals'-korting kan tot aan het winkelmandje worden gedeactiveerd, indien een verzilvering in de huidige bestelling niet gewenst is.

Vouchers met vouchercode

Voor vouchers geldt een minimale bestelwaarde van €100,-. De voucher is niet overdraagbaar, kan alleen worden ingewisseld in combinatie met een bestelling op ABOUT YOU. Hij is eenmalig geldig tot de vervaldatum die op de voucher staat vermeld en wordt automatisch in mindering gebracht op uw totale bestelbedrag als de vouchercode tijdens het bestelproces wordt ingevoerd.

In het geval van een volledige retourzending vervalt de waarde van de waardebon. Een inwisseling voor producten die onder de waarde van de waardebon vallen, is niet mogelijk. U kunt slechts één waardebon per bestelling inwisselen. Een uitbetaling in contanten is niet mogelijk.

De waardebon is niet geldig voor producten in de categorie 'Spotlight sneakers', niet geldig in combinatie met andere kortingen, vouchers, wordt niet toegepast bovenop EXTRA kortingen en niet voor de volgende merken: Versace, Burberry, Oakley, Ray-Ban, Vogue Eyewear, Mammut, Garmin, Arnette, Emporio Armani, Tory Burch, Coach, Ralph Lauren, Obey, On, Marella, Persona by Marina Rinaldi, Mango, Mango Kids, Mango Man, violeta by Mango, Weekend Max Mara, Max Mara Leisure, Max Mara, Bershka, Pull&Bear. De korting geldt niet voor werknemers van de Otto Group. In het geval van verlies of diefstal van de waardebon, kan geen terugbetaling worden gemaakt door ABOUT YOU. Aanspraken op een gedeeltelijke of volledige vervanging van een waardebon worden niet toegekend.

Waardebon voorwaarden voor derden

Voor waardebonnen van derden geldt een minimale bestelwaarde van €150. De waardebon is niet overdraagbaar en kan alleen worden ingewisseld in combinatie met een bestelling bij ABOUT YOU. Deze is eenmalig geldig tot de op de waardebon vermelde geldigheidsdatum en wordt automatisch verrekend als de waardeboncode bij de bestelling is opgegeven.

Bij een volledige retourzending vervalt de waarde van de waardebon. In het geval van een gedeeltelijke retourzending wordt de waarde van de waardebon alleen verrekend als de minimale bestelwaarde van de behouden artikelen is bereikt. Anders wordt de waardebon niet verrekend. Inwisselen voor producten die lager zijn dan de waarde van de waardebon is niet mogelijk. Je kunt maximaal één waardebon per bestelling inwisselen. Een contante betaling is niet mogelijk.

De waardebon is niet geldig voor producten in de categorie 'Spotlight sneakers' en is niet van toepassing op de volgende merken: Versace, Burberry, Oakley, Ray-Ban, Vogue Eyewear, Mammut, Garmin, Arnette, Emporio Armani, Tory Burch, Coach, Ralph Lauren, Obey, On, Marella, Persona by Marina Rinaldi, Mango, Mango Kids, Mango Man, violeta by Mango, Weekend Max Mara, Max Mara Leisure, Max Mara, Bershka, Pull&Bear. De waardebon is niet geldig in combinatie met andere kortingen en waardebonnen en het wordt niet toegepast bovenop EXTRA kortingen. Bij verlies of diefstal van de voucher kan ABOUT YOU AG & Co. KG geen terugbetaling doen. Er zijn geen aanspraken op gedeeltelijke of volledige vervanging van een waardebon.

Speciale voorwaarden voor de ‘Net Promotor Score’

Onder alle deelnemers van de Net Promotor Score enquête die toestemming geven voor het gebruik van het ordernummer; er worden 50% winkelvouchers verloot (zie deelnamevoorwaarden) Er is een maximale bestelwaarde van €500 voor het gebruik van de voucher of €250 na het gebruik van de voucher. De tegoedbon is niet overdraagbaar en kan alleen worden ingewisseld in combinatie met een bestelling van ABOUT YOU. De voucher is 4 weken geldig na ontvangst per e-mail en wordt automatisch van je factuur afgehaald als die tijdens het bestellen wordt gebruikt. In het geval van een volledige retour, vervalt de waarde van de waardebon. Je kunt slechts één tegoedbon per bestelling verzilveren. Een contante betaling is niet mogelijk.

De waardebon is niet geldig voor producten in de categorie 'Spotlight sneakers' en is niet van toepassing op de volgende merken: Versace, Burberry, Oakley, Ray-Ban, Vogue Eyewear, Mammut, Garmin, Arnette, Emporio Armani, Tory Burch, Coach, Ralph Lauren, Obey, On, Marella, Persona by Marina Rinaldi, Mango, Mango Kids, Mango Man, violeta by Mango, Weekend Max Mara, Max Mara Leisure, Max Mara, Bershka, Pull&Bear. De tegoedbon is niet geldig in combinatie met andere kortingen en tegoedbonnen en het wordt niet toegepast bovenop EXTRA kortingen. Als de tegoedbon verloren of gestolen is, kan ABOUT YOU geen terugbetaling doen. Er zijn geen claims voor gedeeltelijke of volledige vervanging van een tegoedbon.

> > > > > > > > > > > > > > > > > > >