Naar hoofdinhoud gaan

Algemene waardebon voorwaarden

Coupons

Je coupon is geldig tot de vervaldatum die op de coupon staat. Deze wordt automatisch van de factuur afgetrokken als de coupon geactiveerd is bij het plaatsen van de bestelling. Coupons moeten per product worden geactiveerd voordat ze aan het winkelmandje worden toegevoegd. De coupon is niet overdraagbaar en kan alleen worden ingewisseld in combinatie met een bestelling bij ABOUT YOU. In het geval van een retour vervalt de coupon. Betaling, verrekening achteraf of terugbetaling is niet mogelijk. Per product kan slechts één coupon worden gebruikt. Coupons zijn niet geldig in combinatie met vouchers en kunnen niet worden ingewisseld tijdens actieve EXTRA-/deals-kortingen.

Persoonlijke kortingen in 'Jouw deals'

Je EXTRA korting is geldig tot de vermelde vervaldatum. Deze is eenmaal toepasbaar op geselecteerde artikelen en wordt automatisch van de factuur afgetrokken als deze actief is bij het plaatsen van de bestelling. Je EXTRA korting is niet overdraagbaar en kan alleen worden ingewisseld in combinatie met een bestelling bij ABOUT YOU. In het geval van een retour vervalt de EXTRA korting. Betaling, verrekening achteraf of terugbetaling is niet mogelijk. Je EXTRA korting kan niet worden gecombineerd met andere EXTRA kortingen, coupons en vouchers.

Vouchers met vouchercode

Voor vouchers geldt een minimale bestelwaarde van €75,-. De voucher is niet overdraagbaar, kan alleen worden ingewisseld in combinatie met een bestelling op ABOUT YOU. Hij is eenmalig geldig tot de vervaldatum die op de voucher staat vermeld en wordt automatisch in mindering gebracht op uw totale bestelbedrag als de vouchercode tijdens het bestelproces wordt ingevoerd.

In het geval van een volledige retourzending vervalt de waarde van de voucher. Een inwisseling voor producten die onder de waarde van de waardebon vallen, is niet mogelijk. U kunt slechts één waardebon per bestelling inwisselen. Een uitbetaling in contanten is niet mogelijk.

De voucher is niet geldig voor producten in de categorie 'Spotlight sneakers', niet geldig in combinatie met andere kortingen, vouchers, wordt niet toegepast bovenop EXTRA kortingen en niet voor de volgende merken: Bershka, Carhartt, Garmin, Mammut, Oakley, Obey, On, Persona by Marina Rinaldi, Pull&Bear, violeta by Mango. De korting geldt niet voor werknemers van de Otto Group. In het geval van verlies of diefstal van de voucher, kan geen terugbetaling worden gemaakt door ABOUT YOU. Aanspraken op een gedeeltelijke of volledige vervanging van een voucher worden niet toegekend.

Waardebon voorwaarden voor derden

Voor waardebonnen van derden geldt een minimale bestelwaarde van €75,-. De waardebon is niet overdraagbaar en kan alleen worden ingewisseld in combinatie met een bestelling bij ABOUT YOU. Deze is eenmalig geldig tot de op de waardebon vermelde geldigheidsdatum en wordt automatisch verrekend als de waardeboncode bij de bestelling is opgegeven.

Bij een volledige retourzending vervalt de waarde van de waardebon. In het geval van een gedeeltelijke retourzending wordt de waarde van de waardebon alleen verrekend als de minimale bestelwaarde van de behouden artikelen is bereikt. Anders wordt de waardebon niet verrekend. Inwisselen voor producten die lager zijn dan de waarde van de waardebon is niet mogelijk. Je kunt maximaal één waardebon per bestelling inwisselen. Een contante betaling is niet mogelijk.

De waardebon is niet geldig voor producten in de categorie 'Spotlight sneakers' en is niet van toepassing op de volgende merken: Bershka, Carhartt, Garmin, Mammut, Oakley, Obey, On, Persona by Marina Rinaldi, Pull&Bear, violeta by Mango. De waardebon is niet geldig in combinatie met andere kortingen en waardebonnen en het wordt niet toegepast bovenop EXTRA kortingen. Bij verlies of diefstal van de voucher kan ABOUT YOU AG & Co. KG geen terugbetaling doen. Er zijn geen aanspraken op gedeeltelijke of volledige vervanging van een waardebon.

Speciale voorwaarden voor de ‘Net Promotor Score’

Onder alle deelnemers van de Net Promotor Score enquête die toestemming geven voor het gebruik van het ordernummer; er worden 50% winkelvouchers verloot (zie deelnamevoorwaarden) Er is een maximale bestelwaarde van €500,- voor het gebruik van de voucher of €250,- na het gebruik van de voucher. De tegoedbon is niet overdraagbaar en kan alleen worden ingewisseld in combinatie met een bestelling van ABOUT YOU. De voucher is 4 weken geldig na ontvangst per e-mail en wordt automatisch van je factuur afgehaald als die tijdens het bestellen wordt gebruikt. In het geval van een volledige retour, vervalt de waarde van de waardebon. Je kunt slechts één tegoedbon per bestelling verzilveren. Een contante betaling is niet mogelijk.

De waardebon is niet geldig voor producten in de categorie 'Spotlight sneakers' en is niet van toepassing op de volgende merken: Bershka, Carhartt, Garmin, Mammut, Oakley, Obey, On, Persona by Marina Rinaldi, Pull&Bear, violeta by Mango. De waardebon is niet geldig in combinatie met andere kortingen en waardebonnen en het wordt niet toegepast bovenop EXTRA kortingen. Als de waardebon verloren of gestolen is, kan ABOUT YOU geen terugbetaling doen. Er zijn geen claims voor gedeeltelijke of volledige vervanging van een waardebon.

> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >