Schoenen voor dames10

Je hebt alle producten uit de categorie Schoenen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Schoenen

K-Swiss schoenen: niet alleen voor een atletische levensstijl

Wanneer sneakers en sportschoenen onmisbaar zijn in jouw schoenenkast, geldt dat ook voor de K-Swiss schoenen. De ontwerpers kiezen immers voor een stijlvolle combinatie van eigentijdse sneakers en atletische damesschoenen. Het atletische design heeft duidelijk Amerikaanse trekken maar is er al lang niet meer alleen voor op de tennisbaan. De verplichte vijf strepen geven deze atletische kicks een verregaand casual look. Je kunt ze dus ook gewoon combineren met een hippe spijkerbroek of een casual sweater. Het zijn ideale schoenen voor meiden die houden van casual of zelfs van street style, hoewel ook tennissters ze graag dragen. Vraag dat laatste maar aan beroemde tennisspeelsters als Vera Zvonarjova.

De schoenen van K-Swiss zijn er voor elke look

Laat er geen onduidelijkheid over bestaan: de K-Swiss schoenen zijn er in de eerste plaats voor iedere vrouw die haar outfit een sportief tintje schenken wilt. Toch bepaal je nog steeds zelf hoe nonchalant-sportief jouw look dient te zijn. Zweer je nog steeds voor de vrouwelijke elegantie, doch met een sportief tintje? Dan kies je best voor de witte K Swiss schoenen met enkele eenvoudige strepen. Deze schoenen gaan perfect samen met een skinny jeans en een longtop. Verkies je echter een uitgesproken stijl? Kijk dan eens naar de K-Swiss sneakers boordevol contrasterende effecten, kleurschakeringen en spatten van kleur. Deze schoenen van K-Swiss draag je best in combinatie met een boyfriend jeans en een geruit overhemd. Maar ook een sportieve stoffen legging en een lange sweatshirt met een uitgesproken print passen er heel goed bij.

De K-Swiss sneakers voor optimale prestaties

De sneakers van K-Swiss zien er niet alleen goed uit in jouw vrije tijd. Wanneer je kiest voor de K-Swiss sportschoenen zijn er immers geen limieten. Deze sportschoenen werden dan ook speciaal ontworpen voor het tennis. Zo hebben ze een perfecte vering, een comfortabele pasvorm en een ademende structuur en zitten ze boordevol stabilisatiezones. En het beste van het hele verhaal? De slijtvaste rubberen zool die geschikt is voor alle atletische loopoppervlakken en bovendien ook een extra lange levensduur weet te garanderen. Met de K-Swiss schoenen krijg je dus niet alleen een atletische sportschoen maar mag je eveneens genieten van een stijlvolle en beresterke compagnon.