WINTERSOLDEN! -10% op ALLES in de SOLDEN5

SOLDEN10Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC
 Merkenheader

Deus Ex Machina: trendy herenmode voor ruige kerels

Het label Deus Ex Machina werd in 2005 opgericht door Dare Jennings. Dat verhaal begon in Sydney, Australië, waar Dare Jennings zich in een vroeger fabrieksgebouw richtte op zijn nieuwe uitdaging. Die nieuwe uitdaging had hij nodig na de verkoop van zijn eerder succesvol label in hippe surfkleding, Mambo. Dit nieuwe merk zou de motorwereld en de modewereld met elkaar verenigen. De vrije levensstijl van bikers is namelijk een grote inspiratie voor Jennings, wat terug te zien is in de kledingcollecties. Aanvankelijk verkocht het label zowel kledingstukken, surfkleding, motors en hun onderdelen. Vooral dat laatste weet zijn unieke naamgeving natuurlijk te verklaren. Vandaag de dag is deze combinatie van stoere motors en even stoere kleding nog steeds een hit. Veel designs hebben een sportief tintje en je kunt ook de rauwe look van de bikerwereld terugvinden in ieder kledingstuk.

Baanbrekende modestukken van stoere bikers

Achter het label Deus Ex Machina schuilt een bijzonder team. Een team motorrijders die zich vragen durven stellen, zoals: “hoe vervoer je als biker een surfplank naar het strand?”. Die kritische kijk op hun bestaan resulteerde steevast in oplossingen en zorgt er ook voor dat de designs van het merk aan de hoogste standaarden voldoen. Alle kledingstukken moeten de casual levensstijl op de Australische stranden verzoenen met de wilde ruwheid die men van ruige bikers gewoon is. Ook die missie weet het team zonder pardon te volbrengen. In het assortiment vind je dan ook superstromende stijlen die de meest ruige individuen tot hun recht laten komen. Uiteraard moeten alle designs zowel modieus als functioneel zijn, opdat ze zowel op de motor als tijdens een barbequebezoek hun meerwaarde bewijzen.

De heerlijk ongecompliceerde kledingstukken van Deus Ex Machina

De kledingstukken van Deus Ex Machina laten zich heel eenvoudig combineren. Bovendien kan je er eenvoudig verschillende stijlen mee aannemen. Zo kan je de shirts bijvoorbeeld solo of in combinatie met een top dragen. Uiteraard kan dat ook perfect met een spijkerbroek en sneakers, maar kan het zelfs met een trendy pet voor de hippe afwerking. Hiernaast is er dan weer de keuze voor ontspannen sweaters, coole hoodies en allerhande andere kledingstukken die zich ideaal schikken voor de ruigste ritten op het asfalt. Uiteraard vind je bij Deus Ex Machina ook gewoon de bijpassende accessoires die jouw outfit net dat tikkeltje extra geven.