Opus kleding: voor de verfijnde doch stoere meiden

Vrouwelijke charmes vakkundig naar voren laten komen, dat is de missie van Opus kleding. Door het combineren van kwaliteit met een casual design laat het label Opus menig vrouwenhart sneller slaan. Haar stijl charmeert namelijk niet alleen de vrouw die ze draagt maar ook haar collega’s, vriendinnen of de willekeurige omstaanders in de straat. Het biedt voor elk wat wils, zowel op vlak van T-shirts en broeken als jurken en rokken.

De kenmerken van Opus haar ontwerpen

De focus van Opus kleding is duidelijk en ongecompliceerd. Opus mode is schoon, casual en gemaakt voor dames met niveau. De verschillende lichaamsvormen en afmetingen van de dames dienen als uitgangspunt voor het ontwerp van diverse collecties. Om er telkens weer voor te zorgen dat jouw outfit er steeds fenomenaal goed uitziet en al je sterke punten accentueert, is er dus slechts één ding nodig: de optimale pasvorm. Het label spitst zich daarom toe op het aanbieden van chique kleding voor elke vrouw. Kleding waarin ze zich helemaal comfortabel voelen kan. Omdat gemak alleen niet genoeg is, staat Opus ook voor een elegante en gegarandeerde trendy look. De internationale modemetropolen zoals Londen en Parijs dienen als bron van inspiratie voor haar truien, tops en jeans.

Opus, voor een look met een persoonlijke karakter

Het verhaal van de kleding van Opus ging van start met broeken gemaakt voor dames met uiteenlopende vormen en maten. Vanaf de eerste collectie wisten de ontwerpers de unieke wisselwerking tussen de klassieke look en de modieuze lifestyle te perfectioneren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het Opus label zich ook toespitste op andere kledingstukken. Ondertussen biedt Opus kleding het optimale casual assortiment aan. Bloezen en tunieken met een discreet patroon, elegante tops in een helder design en natuurlijk een breed scala aan broeken: bootcut, skinny jeans, en nog veel meer. Combineerplezier gegarandeerd! Dat enthousiasme voor kleding resulteert in hoogstaande kwaliteiten en modieuze kledingstukken die keer op keer goed staan. Elk seizoen opnieuw tracht dit label jou te inspireren met de nieuwste looks, patronen en stoffen. Of je nu graag een bijzonder trendy gebreide pull draagt of toch liever gaat voor het gebruikelijke katoen: iedere keer opnieuw zal Opus kleding jou verbazen.