Ski jassen voor heren57

Je hebt alle producten uit de categorie Ski jassen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Skiën

Ski jas voor heren: voor een warm en stijlvol avontuur

De ski jas voor heren is er voor hen die houden van snelle afdalingen waarbij de sneeuw om hen heen vliegt en fenomenale landschappen als een flits tevoorschijn komen. Dit alles natuurlijk terwijl je wel geniet van de vleug warmte die heren ski jas bieden kan. Weet dat zo’n ski jack heren niet alleen warmte maar ook functionaliteit en stijl biedt. Zo zal de ski jas heren nooit belemmeren in hun sportieve prestaties, terwijl het altijd wel trendy oogt. De drie basisfuncties zijn overigens altijd aanwezig: de ski jas voor heren is vochtafstotend, ademend en winddicht. Heerlijk, toch?

Heren ski jas voor de perfecte afdaling

Dankzij zijn meerdere laagjes biedt de ski jas heren alle warmte en bescherming. Dat doet het via een hard of zacht membraan waarbij de verschillende laagjes een aangenaam lichaamsklimaat garanderen. De manchetten in de zoom worden meestal uitgerust met speciale winddichte toevoegingen, terwijl de brede kraag door de koordjes strak aangespannen kan worden. Ook op de skilift hoeft er geen enkele koude bries tot het mannelijk lichaam door te dringen. Indien de ski jas heren ook van een capuchon voorziet, is het plaatje helemaal perfect. Let er dan wel even op dat ook jouw pet mooi onder de capuchon past. Wil je echt genieten van de perfecte afdaling? Selecteer dan een ski jas voor heren met speciale vakjes voor het opbergen van jouw camera en skipas. Zo hoef je tijdens jouw afdaling niets kwijt te spelen.

Stijlvol afdalen met de ski jack voor heren

Uiteraard maakt de ski jas deel uit van een ruimere outfit waar het zich graag mee laat combineren. Een pet, snowboots en een fleece trui mogen bijvoorbeeld niet ontbreken, net zoals thermisch ondergoed en een skibril. Hierbij kies je voor een nauwsluitend design. Dit omdat zo’n ski jas heren gestroomlijnder maakt waardoor ze minder gevoelig worden voor tegenwind. Vergeet wel niet even de verborgen knoopsluiting te sluiten opdat je ook optimaal afscherming geniet van de koude tegenwind. En het design? Dankzij de rijke keuze tussen opzichtige en gloeiende modellen tot eerder discrete of zelfs gekke patronen zal de ski jas heren altijd wel weten te plezieren. Dat maakt van de ski jas voor heren ook een fantastisch model om tijdens de winter jouw avontuurlijk imago te onderstrepen.