Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5

Kleding83.613
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
Category Teaser_Steering_2022_M_Sale_SummerGeneric_CategoryTeaser_GMT2
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Kleding voor heren: de juiste stijl voor elke gelegenheid

Iedereen kent wel het beroemde spreekwoord 'de kleren maken de man'. Een spreekwoord waarin heel wat wijsheid zit, want met de juiste kleding voor heren geef jij de juiste vibe af. Waar herenmode vroeger beperkt was tot één à twee stijlen, en om eerlijk te zijn ver achter liep bij de dames, is dat vandaag de dag niet langer het geval. Ook als man ga je de straat op zoals jij het wilt en is er keuzevrijheid te over. Of je nu mikt op een casual look, zakelijk voor de dag wenst te komen of toch jouw hart verloren hebt aan streetwear. Laat je inspireren door trendy keuzes en klassieke modellen en creëer jouw eigen en onnavolgbare stijl met kleding voor heren.

Kledij voor heren: de laatste trends in je outfit brengen

Bij kleding voor heren is er continu een verschil in stoffen en materialen die populair zijn. Waar vrouwenkleding bijvoorbeeld vooral mikt op lichte en soepele stoffen zoals kant en satijn, mag het bij mannen allemaal net iets stoerder en zwaarder zijn. En dat zie je ook terug in de laatste trends. Leer en soortgelijke materialen doen het al tijden goed, en voor een meer formele look zijn er nog altijd polyester en katoen voor een strak overhemd. Ook qua kleurgebruik zijn mannen ver gekomen. Het klassieke zwart en wit voerde lange tijd de boventoon, maar tegenwoordig is het als man OK om kleding voor heren in kleur te kopen. Trendy prints en explosieve patronen doen het goed.

Kleding voor mannen zoals jij het wilt

Kleding is in de eerste plaats een kans om jouw persoonlijkheid mee aan de wereld te tonen. Heb je trek in een urban chic look? Combineer dan bijvoorbeeld een vest met een gewoon T-shirt, spijkerbroek en veterschoenen. Net iets sportiever voor de dag komen? Dan match je pakweg een tanktop of een hoodie met een korte broek en sneakers. Voor een rockende look waar iedere vrouw in zwijm voor valt is een ripped jeans met boots en een leren jacket een echte must. Kortom: door de juiste combinatie te maken ben jij de persoon die jij wilt zijn. Dat is de kracht van kleding voor heren.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Herencategorieën
Heren merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden