Ondergoed & pyjama's5.108
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
Calvin Klein Underwear Boxershorts in Zwart: voorkant
Tip

Calvin Klein Underwear

€ 24,90
  • +5
Beschikbare maten: S, M, L
Polo Ralph Lauren Pyjamabroek in Grijs: voorkant
Premium

Polo Ralph Lauren

€ 59,90
Beschikbare maten: M, L, XL, XXL
Polo Ralph Lauren Pyjamabroek in Zwart: voorkant
Premium

Polo Ralph Lauren

€ 59,90
Beschikbare maten: M, L, XL, XXL
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Ondergoed voor heren: comfortabel wanneer het belangrijk is

De categorie van ondergoed voor heren is al sinds jaar en dag een categorie die fel onderschat is. Dat heeft ongetwijfeld alles te maken met het feit dat iedereen het draagt, maar dat je het nooit ziet. De vrouwelijke tegenhangers zijn altijd toch een stukje zichtbaarder en diverser geweest. Tegenwoordig is dat echter niet langer het geval en is er een inhaalbeweging geweest. Ook bij ondergoed heren vind je heel wat opties en mogelijkheden terug om comfortabel en zoals jij het wilt door de dag te komen. Bovendien zijn er nu ook voor heren bepaalde types ondergoed die zich lenen tot specifieke situaties. Jouw geliefde verrassen met een mooi gevormde onderbroek voor heren? Dat is niet langer een verre droom, maar een tastbare realiteit.

Herenondergoed in al zijn glorie

Elke man heeft zijn eigen individuele stijl en dat is ook het geval bij ondergoed heren. Zo kies je tussen body-hugging slips die lekker strak zitten of net nonchalante boxershorts die comfortabel de ruimte geven. Heb je een bepaalde voorkeur qua stof? Dan is het juiste materiaal voor jou niet moeilijk te vinden. Kunstmatige en natuurlijke vezels wisselen elkaar af. Katoenen en zijden onderbroeken zijn populaire keuzes en geven een zacht en comfortabel gevoel en de microvezels zorgen ervoor dat het materiaal ademend is. Een gevoel dat aan het eind van de dag toch een belangrijke factor is in de keuze van ondergoed voor heren. Vroeger betekende elke keuze voor ondergoed een wit of een zwart exemplaar. Tegenwoordig zijn er echter tal van patronen en kleurrijke designs die je trendy kan noemen.

Ondergoed heren leuk combineren

Een boxershort of slip wordt vaak gecombineerd met een effen wit T-shirt om je klaar te maken voor de nacht. Ga je lekker sporten? Dan zijn er bijvoorbeeld lange sportonderbroeken die geweldig aanvoelen onder een jogging of sweater. Goed om in het achterhoofd te houden is dat ondergoed, zelfs als je het niet wilt, vaak zichtbaar wordt doorheen de dag. Tracht dan ook de kleur van jouw ondergoed af te stemmen op de rest van jouw outfit. Wit en zwart zijn klassieke kleuren die overal bij passen. Trendy kleuren? Laat dan op zijn minst een van de kleuren terugkomen in jouw outfit. Zo draag je ondergoed voor heren altijd zoals het moet.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Ondergoed & pyjama's, BlauwOndergoed & pyjama's, ZwartOndergoed & pyjama's, GrijsOndergoed & pyjama's, WitOndergoed & pyjama's, Gemengde kleurenOndergoed & pyjama's, GroenOndergoed & pyjama's, RoodOndergoed & pyjama's, Beige
Andere interessante trends
Herencategorieën
Heren merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*Gratis voor alle Belgische telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.