Kendall voor ABOUT YOU – nu live5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Sporttruien voor heren624

Sport truien voor heren: niet alleen voor tijdens het sporten

De collectie sport truien voor heren is er voor mannen die actief zijn en graag bewegen. Toch zijn ze ook ideaal voor hen die houden van een casual stijl met een sportief kantje. Het is immers hier dat de sport truien heren functionele eigenschappen in het dagdagelijkse leven helpen te introduceren. De sporttruien voor heren zijn dan ook echte allrounders. Dankzij de aangename katoenmix, gaande van jersey tot fleece, voelen ze niet alleen zacht aan maar nemen ze ook vocht extra goed op. De huid blijft ook na intensieve inspanningen aangenaam droog, terwijl het lichaam niet onnodig hoeft af te koelen. Natuurlijk weten sport truien heren niet alleen te plezieren op basis van die leuke eigenschappen. Ook op esthetisch vlak mogen ze er immers echt wel wezen.

De sporttrui voor mannen die houden van casual

Lang niet alle sport truien voor heren passen binnen de casual stijl. Daarom kies je hier maar beter voor casual sweatshirts met capuchon. Het voordeel is dat dergelijke sport truien heren extra vrijheid bieden. Zo zijn ze te combineren met een jeans en sneakers maar ook gewoon met een wijde broek of met eerder discretere varianten. Natuurlijk helpen sport truien heren ook om klaar te zijn voor alle weersomstandigheden. Enfin: sneeuw zullen ze niet overwinnen, maar bij wat motregen hoef je echt niet naar binnen te spurten. Toch hoeft dat laatste geen probleem te zijn. In deze sport truien kunnen heren immers ook heel goed op de bank vertoeven. Voor een ontspannen stijl kies je dan wel voor een losgesneden model in combinatie met een joggingbroek. Wedden dat het jouw all-time favoriet worden zal?

Een grote diversiteit aan sportieve pullovers voor mannen

Vooral in termen van ontwerpen, kleuren en patronen zijn de sporttruien voor heren heel complex. In de praktijk bieden ze altijd wel iets extra’s, ongeacht de individuele voorkeur. Liever met of zonder kap? Breed gesneden of toch liever smal? Raglanmouwen, een ronde half of geribde manchetten? Sommigen nestelen zich in discretie terwijl anderen via opvallende letters de aandacht naar zich toe weten te trekken. Veel hangt natuurlijk af van jouw persoonlijkheid. Maar weet wel dat de felgekleurde sport truien heren extra bescherming bieden: tijdens het joggen vallen ze extra hard op voor het gemotoriseerd verkeer.