KENDALL voor ABOUT YOU - 4 december 18:005

Nog maar:00uur00min00sec
Golf206
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
Materiaal
Motief
Sportsoort
Eigenschap
PUMA Sportbroek 'Jackpot' in Wit
Nieuw

PUMA

€ 50,00
  • +1
Beschikbaar in vele maten
ADIDAS PERFORMANCE Functioneel shirt in Zwart
Duurzamer

ADIDAS PERFORMANCE

€ 35,00
Beschikbaar in vele maten
PayPalMasterCardVISABancontactAfterPayDiscoverDiners ClubDHLbpost

Golfkleding voor heren: elegant en comfortabel een balletje slaan

Wat de golfkleding voor heren typeert? Dat moet wel de stijlvolle en elegante vormgeving zijn. Natuurlijk impliceert dat geen verbod op felle kleuren, motieven of een collectie aan Engelse ruiten, integendeel. Toch is de nodige terughoudendheid belangrijk. Bovendien geldt er niet alleen vanuit de sport maar ook vanuit de golfclub een bepaalde etiquette. Opdat golfkleding heren optimaal plezieren zal, is het dan ook belangrijk om goed na te gaan wat er al dan niet toegestaan is: enkel de bekende polo met witte golfbroek of toch maar een vleugje creativiteit? Ach, hoe dan ook kom je hartstikke leuk voor de dag.

Golfkleding voor mannen: meer dan alleen stijlvol

Waar we aanhaalden dat golfkleding voor heren stijlvol hoort te zijn, is dat lang niet de enige voorwaarde waaraan die moet voldoen. In de praktijk moet golfkleding heren ook comfort schenken. Je moet er niet alleen fantastisch uitzien maar ook de vrijheid hebben om een fiks balletje te slaan. Op de golfbaan maak je immers niet alleen met jouw outfit een fiks statement. Om die reden zal golfkleding heren dan ook de nodige bewegingsvrijheid bieden, en wordt er gekozen voor kwalitatief hoogwaardige materialen die bij een heftige swing niet tot scheuren overgaan. Kwaliteit is belangrijker dan ooit tevoren! Het is dan ook niet verwonderlijk dat golfkleding heren ook extra-sportief weet te plezieren: stijlvol, elegant en comfortabel zijn immers de kernwoorden die deze kledinglijn omschrijven.

Hoe mannen golfkleding dragen moeten

De veelheid aan kleuren en motieven maakt het misschien wel verleidelijk om als een regenboog op de groene grasmat te verschijnen, toch doe je dat maar beter niet. Natuurlijk kan je wel kiezen voor een leuke golfbroek in een fel kleurtje of met enkele opvallende ruiten, maar dan combineer je die maar beter met een elegante riem en een rustige top. De ideale golfkleding is niet uitgesproken maar toch sportief. Waar vroegere de witte golfbroek en polo centraal stonden, laat moderne golfkleding heren voornamelijk uitblinken door effen kleuren te combineren met een enkel opvallend item of een leuke doch elegante print. Idealiter komen dergelijke schakeringen bovendien ook nog eens uit hetzelfde kleurenpallet. Een laatste tip: golfkleding voor heren draag je nooit los, dus een oversized shirt is echt not done.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Golf, BlauwGolf, ZwartGolf, GrijsGolf, WitGolf, Groen
Andere interessante trends
Herencategorieën
Heren merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
België
*Gratis voor alle Belgische telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG