Fitness kleding4.352
Weergeven
Sorteren
Kleur
Merk
Prijs
Materiaal
UNDER ARMOUR Sportpak in Blauw: voorkant

UNDER ARMOUR

€ 69,90
Beschikbare maten: S, M, L, XL, XXL
ADIDAS PERFORMANCE Sportbroek in Grijs: voorkant
Duurzamer

ADIDAS PERFORMANCE

€ 59,90
Beschikbare maten: S x regular, M x regular, L x regular, XL x regular, XXL x regular
TOMMY HILFIGER Joggingpak in Zwart: voorkant
Tip

TOMMY HILFIGER

€ 179,90
Beschikbare maten: S, M, XL, XXL
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Fitness kleding voor heren: modieus en functioneel in de fitness

Net zoals geen twee fitnesstoestellen gelijk zijn, komt ook fitness kleding voor heren in talloze varianten. Op die manier weet fitness kleding heren altijd te geven wat ze nodig hebben, ongeacht hun spiermassa of stijl. Hoe dan ook bieden de verschillende ontwerpen fitness kleding heren de kwaliteit die ze in de gym nodig hebben, zonder aan de functionaliteit te tornen. Op vlak van vormgeving hoeft fitness kleding heren niet te beperken: trendy kleuren of discrete stijlen maken de kleding vaak ook extra-sportief toegankelijk, ongeacht of je nu kiest voor fitness ondergoed of de straat opgaat men een stel functionele fitness-schoenen. Jouw stijl trek je gewoon door naar de fitness, zoveel is intussen wel duidelijk.

Een sportieve look met fitness kleding voor mannen

Wanneer we zoeken naar fitness kleding voor heren, wensen we een stijlvolle en sportieve look te combineren. Dat is wat fitness kleding mannen tegenwoordig moeiteloos weet te bieden. Fitness shirts vind je bijvoorbeeld niet alleen in discrete kleuren, maar ook in hippe varianten en dit van topmerken. Ze zijn eenvoudig te combineren met de fitness broeken en shorts die al even uniek zijn. Het functionele is en blijft belangrijk, maar toch tracht fitness kleding heren extra in de kijker te zetten. Ben je voorzien van een fors stel spieren? Dan kies je toch gewoon voor een nauw aansluitend shirt dat jouw wasbord voor eens en voor altijd in de kijker plaatst?

Fitness kleren voor mannen: aangepast aan jouw sport

Om het maximale uit fitness kleding voor mannen te halen, moet de fitness kleding natuurlijk ook aansluiten bij de beoefende activiteit. Standaard zal het bijvoorbeeld gaan om de klassieke, lichte en anti-transpirerende materialen die zweet afvoeren en je een fris gevoel bezorgen. Op de loopband zal fitness kleding heren ook een extra stel loopschoenen bezorgen. Ook dergelijke schoenen moeten voldoende ademen. Verder houden we natuurlijk ook rekening met jouw voorkeuren. Wanneer je het liefst plaatsneemt aan het raam, kan een pet bijvoorbeeld een echte meerwaarde zijn. Ben je fan van topmerken of heb je het liever een stuk neutraler? Geen probleem. Hoe dan ook is de fitness kleding voor heren steeds aangepast aan de diversiteit van de fitnesszaal.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Fitness kleding, FitnessFitness kleding, SFitness kleding, SFitness kleding, MFitness kleding, MFitness kleding, AdemendFitness kleding, LFitness kleding, L
Herencategorieën
Heren merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*Gratis voor alle Belgische telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.