Grote maten voor heren: mode voor grote en brede mannen

De opties wat grote maten voor heren betreft zijn lange tijd ronduit slecht tot onbestaande geweest. Als je kampt met een paar kilo of centimeter meer was het quasi onmogelijk om een passend shirt of een leuke broek te vinden. En als je dan toch iets vond? Dan was de styling zo klassiek dat zelfs jouw grootvader er nog niet mee over straat zou lopen. Gelukkig is dat vandaag de dag allang verleden tijd. Kleding in grote maten heren is meer trendy dan ooit en biedt meer opties dan ooit. Perfect aangepast aan een groter lichaam zodat je comfortabel en stijlvol gekleed door het leven gaat. Gedaan met het perfecte overhemd te vinden om dan tot de conclusie te komen dat je er gewoon niet in past.

Grote herenmaten: basics en eye-catchers in elke stijl

Ook mannen met een maatje meer leiden een divers leven dat veel verschillende types kledij vereist. Het assortiment grote maten heren houdt hier dan ook rekening mee. Professioneel op kantoor verschijnen doe je in een overhemd op een geklede broek gecombineerd met een paar leren veterschoenen. Casual over straat stappen voor een dagje shoppen of een afspraak met vrienden? Een jeansbroek met een paar sneakers en natuurlijk een opvallend graphic shirt of een sweater bieden een nonchalante look. Een sportief uiterlijk maak je dan weer met een polo die niet alleen als gegoten zit, maar ook jouw probleemzones subtiel uit de aandacht houdt. Kleding specifiek voor grote maten heren is kleding met een missie: jou er zo goed mogelijk uit laten zien.

Enkele stijltips bij grote maten bij heren

Shoppen tussen de grote maten heren? Een goed idee om jouw persoonlijke stijl tot uiting te brengen. Toch zijn er enkele stijltips die je best in het achterhoofd houdt om een mindere look te voorkomen. Kies bijvoorbeeld voor overhemden en shirts die niet te strak gesneden zijn. Te strakke kleding geeft een verdikkend effect en hetzelfde kan gezegd worden van een overdaad aan patronen of horizontale strepen. De beste look die je als grote en brede man in elkaar steekt is er eentje in een klassieke en genuanceerde stijl. Eenvoud siert en dat is zeker en vast een gouden regel bij grote maten voor heren.