Kendall voor ABOUT YOU – nu live5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Trainingspak voor heren: niet het alleenrecht van sportievelingen

Wist je dat het trainingspak heren ook een veelzijdig mode-item schenkt? Waar we het meteen associëren met functionele aspecten, blijkt het het ook in de vrije tijd steeds beter te doen. Anderzijds hoeft dat natuurlijk niet te verbazen. Zo’n trainingspak werd gemaakt om comfortabel te zitten en dat doet het natuurlijk ook voor en na de training. Tijdens de training helpt het dan weer vocht op te nemen, spieren te stimuleren en het lichaam op temperatuur te houden. Dat alles doet het in een veelheid aan stijlen. Zo zal een trainingspak heren die houden van unieke kleuren en ontwerpen zeker niet uitsluiten, terwijl het eveneens discretere modellen beschikbaar heeft.

Het heren trainingspak als functioneel mode-item

Het trainingspak voor heren is onmisbaar voor de actieve en atletische man. Ook bij het joggingpak is dat het geval. Het trainingspak wordt natuurlijk wel direct tijdens de training gedragen. Hierom is het gemaakt van ademende materialen die het lichaam op temperatuur houden. Het heeft dan ook topsport in zijn DNA. Dat merk je bijvoorbeeld aan de afstotende werking waarbij zweetpartikels naar buiten worden verplaatst. Het lichaam blijft zo extra ontspannen terwijl het risico op een verkoudheid beperkt blijft. Dat alles doet het op basis van lichtgewicht synthetische vezels, gaande van polyester tot polyacryl. Natuurlijk zal zo’n trainingspak heren stimuleren om het maximaal haalbare resultaat ook effectief te behalen. Anderzijds hoeft het niet te verbazen dat het ook uitgroeide tot een waar mode-item. Ook atleten zien er immers graag goed uit en fabrikanten verheffen trainingspakken tegenwoordig bijna tot kunst.

Hoe trainingspakken mannen ‘s winters verwarmen

De trainingspakken voor mannen zijn er niet alleen voor het afvoeren van lichaamswarmte, integendeel. Het is zelfs zo dat het trainingspak heren ook ’s winters zal verwarmen. Natuurlijk moet je dan wel kiezen voor een extra dik model met een kap. Ga steeds goed na of het model ook waterbestendig is. Zo zal een ideaal trainingspak ook van een waterdichte coating voorzien zijn. Gelet op de korte dagen kies je hier tot slot best voor felle en opvallende kleuren. Niet alleen omdat je zo heel stijlvol voor de dag komt, maar ook omdat zo’n trainingspak heren extra zichtbaar maakt in het verkeer.