Donsjassen voor heren34

Je hebt alle producten uit de categorie Donsjassen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Jassen

Donsjassen voor heren: jouw partner tijdens de winter

Wanneer de temperaturen het vriespunt bereiken, zijn donsjassen voor heren de beste vrienden die ze maar kunnen hebben. Deze functionele en tegenwoordig ook modieuze jassen maken het mogelijk om zonder enig probleem de koude te trotseren en geven je algehele look bovendien een extra portie flair. Met een stevige donsjas in jouw garderobe beschik je over een vederlichte jas die een betrouwbare outdoor kompaan is. Niet toevallig is de donsjas dan ook een aloude favoriet van bergwandelaars en rasechte avonturiers. Bovendien is het ook een veelzijdig kledingstuk dat zich leent voor heel wat looks en stijlen. Dankzij het brede scala aan kleuren, snitten en ontwerpen vind je altijd wel een paar donsjassen voor heren die jouw hart stelen.

De herenjas van dons isoleert en biedt bescherming

Donsjassen voor heren zijn opgevuld met dons in de vorm van pluimpjes van eenden- of ganzenveren. Sommige modellen combineren dat met een wollen voering en zelfs een capuchon. Het traditionele model dat voor het eerst gepopulariseerd werd door wintersporters beschikt echter enkel over een kraag en de kenmerkende monochrome kleur. Ook vandaag de dag is de donsjas voor mannen nog altijd een jas die voornamelijk bestaat uit één kleur. Belangrijk om te weten is dat je een donsjas niet zomaar in de wasmachine mag steken. Voor je deze gaat wassen, valt het aan te raden even na te gaan hoe dat exact moet gebeuren om beschadigingen aan jouw trouwe wintervriend te voorkomen.

Verschillende outfits met een donsjas voor heren

Ben je een nieuwkomer in de wereld van de donsjassen voor heren? Kies dan voor een korte donsjas met een capuchon. Draag hier een coltrui onder en een chino voor een elegante sporty look. Ben je al een meer ervaren drager? Maak dan een ensemble dat een goed humeur uitstraalt door dat grijze exemplaar in te ruilen voor een opvallend gekleurd model. Trek daar nog een jeans in een lichte wassing onder aan en je valt zeker en vast op. Is het echt ijskoud? Dan is een lange getailleerde donsjas de goede keuze. Het juiste complement voor deze look is een vrij nauw aansluitende jeans. Met donsjassen voor heren maak je tal van stijlen: heb jij de jouwe al gekozen?