Kendall voor ABOUT YOU – nu live5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Leren jassen voor heren343

Leren jassen voor heren: van rockende jacks tot winterse outfits

Stijlvol en stevig: dat zijn leren jassen voor heren. Het is een ideale partner in crime waar je jarenlang van kunt genieten. Casual, trendy, cool of elegant? Geen probleem! Deze leren mannenjassen zijn dan ook verkrijgbaar in talloze stijlen en uitvoeringen, gaande van opvallende ritsen tot lederen jassen met een verwarmende voering. Op die manier kan je ieder seizoen opnieuw een geschikte lederen jas vinden, ongeacht of het gaat om een dunne uitvoering of eerder om een ideale beschermengel bij koudere dagen.

Lederen mannenjassen voor iedere persoonlijkheid

Mannen genieten niet alleen comfortabel in leren jassen voor heren, maar ze geven hen ook een ruime keuze. Voor wie fan is van een coole bikerstyle zijn er bijvoorbeeld korte modellen met stoere opnaaistukken, metalen pins of opvallende ritsen. Ook vintage modellen behoren tot de mogelijkheden. Voor wie elegant voor de dag wil komen, zijn er de eenvoudige modellen zonder al te veel franjes. Vaak zijn die modellen voorzien van een mooie kraag die jouw overhemd goed tot uiting laat komen. Ze zijn lang niet alleen verkrijgbaar in het zwart, maar ook in andere kleuren zoals bruin of donkergrijs. Zakelijk zijn ze misschien niet, maar wie echt hip voor de dag wil komen, geeft toch gewoon de voorkeur aan elegante kleuren zoals rood of lichtblauw. Leren jassen doen heren niet alleen stoer ogen, maar zijn gewoon thuis in talloze andere stijlen.

Stijladvies voor lederen herenjassen

Hoe de leren jassen door heren gedragen worden, is natuurlijk afhankelijk van de gewenste stijl en de gelegenheid. Voor een casual stijl kies je bijvoorbeeld voor een leren bomberjack die je gewoon met een spijkerbroek en een stel sneakers dragen kan. Weet dat de laatste jaren de langere lederen herenjassen aan een opmars bezig zijn. Die modellen strekken zich uit tot aan de dij en garanderen een vormloos figuur. Ze gaan samen met laarzen maar ook met klassieke schoenen, afhankelijk van het gekozen model. Een korte broek is natuurlijk not done. In de winter kies je ten slotte voor een leren jas met binnenvoering. Zij laten zich graag combineren met een winterse outfit: een sjaal, een muts en een stel handschoenen kunnen dan niet ontbreken. Leren jassen en heren: ze vormen een ongelooflijk goede combinatie!