WINTER SOLDEN: Tot wel -60% EXTRA5

Nog maar:00uur00min00sec
Accessoires41
Kapten & Son Rugzak 'Tromso Small' in de kleur Donkergrijs / Zwart, Productweergave

Kapten & Son

€ 89,90
Beschikbare maten: One Size
Kapten & Son Schoudertas 'Vanso' in de kleur Zwart, Productweergave

Kapten & Son

€ 34,90
Beschikbare maten: One Size
Kapten & Son Heuptas 'Habo' in de kleur Zwart, Productweergave

Kapten & Son

€ 49,90
Beschikbare maten: XS-XL
Kapten & Son Zonnebril 'Amsterdam' in de kleur Rosa, Productweergave

Kapten & Son

€ 89,90
  • +1
Beschikbare maten: One Size
Kapten & Son Zonnebril 'Maui' in de kleur Bruin / Zwart, Productweergave

Kapten & Son

€ 99,90
  • +4
Beschikbare maten: One Size
Kapten & Son Zonnebril 'Valencia' in de kleur Zwart, Productweergave

Kapten & Son

€ 89,90
Beschikbare maten: One Size
Kapten & Son Zonnebril 'Boston' in de kleur Bruin / Zwart, Productweergave

Kapten & Son

€ 89,90
Beschikbare maten: One Size
Kapten & Son Zonnebril 'Marais' in de kleur Donkerbruin / Goud / Groen, Productweergave

Kapten & Son

€ 89,90
Beschikbare maten: One Size

Kapten & Son: tijdloos Duits design

Het merk Kapten & Son focust zich op stoere mannen en vrouwen met een passie voor avontuur. Dit kan avontuur op het water zijn, maar ook bijvoorbeeld hoog in de bergen. Avonturiers die niet bang zijn om altijd zichzelf te zijn, houden van een simpele stijl, prachtige materialen en geraffineerde details. Dit zijn allemaal kenmerken die terugkomen in de collecties van horloges, tassen, zonnebrillen en riemen van het Duitse merk Kapten and Son. De ontwerpen zijn kenmerkend vanwege hun nautische design dat ervoor zorgt dat ze tijdloos zijn. Ook al zijn de producten van Kapten & Son mooi afgewerkt, ze blijven wel altijd hun stoere design behouden. De producten van het Duitse merk kunnen zowel casual, als sportief, als zakelijk gedragen worden.

Kapten & Son: avontuurlijk, moedig en ontdekkend

Zweeds design gecombineerd met Duitse precisie en Zwitserse beweging, dit is waar Kapten & Son voor staat. Kapten & Son, opgericht in 2014, groeide in 1 jaar uit tot een snelgroeiende horlogemaker. Na het succes in de horloges is het bedrijf ook zonnebrillen, tassen en riemen gaan produceren. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland en verscheept al naar heel Europa. 'KAPTEN' is de Zweedse naam voor kapitein en symboliseert waar de producten voor staan: avontuur, moed en ontdekkende geest, dingen waar mensen meer tijd aan zouden moeten besteden. Ze willen klanten de kapitein laten voelen van hun eigen leven. Ze ondersteunen van hun reizen en avonturen over de hele wereld met de zorgvuldig ontworpen, stijlvolle en betrouwbare producten.

Kapten & Son: voor elke levensreiziger

Het merk ondersteunt hun klanten met het aanbieden van levensstijl met geavanceerde mode producten en authentiek verhalen. De producten van Kapten & Son zijn een ongeëvenaarde combinatie van kwaliteit, tijdloos Duits design en de belofte een stijlvolle metgezel te zijn voor elke reis die een klant kan ondernemen - of het nu gaat om het navigeren door de dagelijkse stedelijke jungle of het verkennen van verre exotische bestemmingen. Het gepassioneerd, kosmopolitisch en capabel team is wereldwijd vertegenwoordigd en gedreven om de reizen van onze klanten op een permanente basis te ondersteunen en streeft naar uitmuntendheid in elk aspect van hun werk.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDiscoverDiners ClubDHLbpost
*Gratis voor alle Belgische telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 23/01/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG