Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje

Dockers by Gerli: de legendarische veterboot en meer

Het bekende Duitse merk Dockers by Gerli is gespecialiseerd in de productie en verkoop van schoenen. Het bedrijf begon onder de naam Gerli en werd in 1973 opgericht door Göster Andersson en Bruno Heim. De naam was een combinatie van de namen van de echtgenotes van de oprichters. In de beginjaren lag de focus van Gerli op één enkel product: cowboylaarzen. Door de jaren heen werd het assortiment uitgebreid en in 1985 brak het merk door met zijn bootschoenen. Deze zogenaamde docksides werden in 1987 aangepast tot een veterboot die de naam Dockers mee kreeg. Deze innovatieve schoen bleek ontzettend sterk en duurzaam te zijn en was een internationaal succes. Vandaag de dag is Dockers by Gerli een schoenenlabel met een uitgebreid assortiment voor vrouwen, kinderen en mannen.

Kwaliteit voor een redelijke prijs

De originele lichtbruine veterboot die onder de naam Dockers de wereld in werd gestuurd is tegenwoordig nog altijd het best verkopende model uit de collectie. Dat assortiment mag echter wel veelzijdig en duurzaam worden genoemd. Dockers by Gerli zijn echte wandelschoenen die geschikt zijn voor robuust terrein en lekker lang mee gaan. Bovendien zijn ze modieus genoeg om ook op een vrije dag in het straatbeeld te dragen. Typisch aan de schoenen van dit Duitse label zijn de lichtbruine kleur die het kleurenschema domineert en de nadruk op hoge schoenen. Draagcomfort en het gebruik van hoogwaardig en stevig materiaal vormen de kern van het ontwerp. Een ontwerp dat tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding te koop wordt aangeboden door Dockers by Gerli.

Schoenen voor het hele gezin van Dockers by Gerli

De veterboots vormen de kern van het assortiment van Dockers by Gerli, maar voor wie op zoek is naar een meer casual look is er ook een grote selectie sneakers voor vrouwen, kinderen en mannen. Ook deze schoenen kenmerken zich door de gekende stevigheid en de robuuste look van het merk. Het donkere kleurenschema wordt bij de sneakers af en toe doorbroken voor een meer trendy uiterlijk dat zich goed leent voor een casual outfit af te werken. Ga je voor een echt zomers gevoel? Kies dan voor één van de vele modellen sandalen. Een vrouwelijke schoen? Enkellaarzen met fake fur zijn ook in het aanbod terug te vinden. Kortom: bij Dockers by Gerli vind je mode voor het hele gezin en voor elk moment.