Tennis voor heren53

Je hebt alle producten uit de categorie Tennis gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Sporten

Tenniskleding voor heren: stijlvol bij iedere slag

De juiste tenniskleding voor heren helpt mannen er ook op de tennisbaan goed uit te zien. Toch is het natuurlijk veel meer dan enkel een modieuze outfit. Zo zal de tenniskleding heren helpen om hun meesterschap te veruitwendigen en hun hartstocht een boost te geven. Tenniskleding en de bijhorende accessoires helpen dan ook bij te dragen tot de populariteit van de sport en het genot van de spelers. De tijd dat tenniskleding heren enkel elegant voor de dag liet komen, behoort definitief tot het verleden: goed gekozen tenniskleding lijkt al bijna even belangrijk te zijn als het ontwerp van de racket.

Mannen tennisoutfits voor grootse prestaties

Verschillende grote en bekende merken trachten via hun lijn aan tenniskleding heren te overtuigen. Dat doen ze met een grote mate van onderscheidenheid, waardoor tennissers voor een wel heel ruime keuze staan. Wat ze wel gemeen hebben is hun hoge kwaliteit en hun exclusief design. Het aanbod start hierbij met de lijn shirts, hemden, polo’s, pullovers en jacks. Hiernaast is er een groot aanbod in functie van de spelintensiviteit. Tijdens een trainingssessie zal de tennisser immers andere kleding willen dragen dan op een wedstrijd. Maar ongeacht het model staat een optimale bewegingsvrijheid steeds voorop, net zoals andere functionele eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan het ademend karakter van de stof dat geurtjes en transpiratie moet helpen te voorkomen. Ook de afstotende werking moet de ophoping van vocht voorkomen. Anderzijds is de kleding zo ontworpen om ook tijdens een plensbui bescherming te bieden en het lichaam warm te houden bij koudere temperaturen. Op deze manieren helpt tenniskleding heren het maximale uit de sport te halen.

Tenniskleding voor mannen: beschikbaar in iedere stijl

Tenniskleding komt in verschillende stijlen en dat is maar goed ook. Sommige mannen verkiezen immers een discreet shirt in een enkele kleur, terwijl andere mannen dan weer sportieve motieven hoog in het vaandel dragen. Hierbij werkt men meestal met strakke lijnen om het nobel karakter van de sport te bewaren. Ook de duidelijke aanwezigheid van het merk of het logo moet dat beamen. Toch hoeft dat alles niet altijd de enige waarheid te zijn. Zo zien we bijvoorbeeld steeds vaker tennisshirts terugkomen met een leuke print. Zelfs camouflagepatronen zijn niet langer gewoon. En ook voor het schoeisel zal tenniskleding heren de keuze geven tussen discrete en opvallende materialen waarbij ook neon graag van de partij is.