ADIDAS ORIGINALS logo
ADIDAS PERFORMANCE logo
adidas Golf logo
Items van het merk filteren
Schoenen472

adidas schoenen voor mannen: nostalgisch modern

De collectie adidas schoenen voor mannen is er eentje waar slechts één woord echt als gegoten bij past: vintage. Net zoals de rest van de adidas spullen blaast deze lijn de oude en legendarische modellen van deze Duitse schoenengigant nieuw leven in. Het assortiment bestaat dan ook uit tal van modellen met een nostalgische look, maar uiteraard gekenmerkt door een moderne kwaliteit. Zo worden de klassiekers van destijds opgewaardeerd met hightech elementen. Deze sportieve en casual schoenen bestaan uit een groot aantal modellen sneakers, open schoenen en een fijn assortiment sandalen en slippers. Wat mag je verwachten van het merk met de drie strepen? Een tijdloze stijl met een comfortabele fit die het ideale complement zijn voor elke casual outfit.

De herenschoenen van adidas: lifestyle essential

De kenmerken van de adidas schoenen voor heren? Een retro-look en natuurlijk het alom bekende bladvormige logo, ook wel het trefoillogo genoemd. Naast deze stylingelementen vallen de sneakers en sandalen van adidas op door een focus op pasvorm en innovatie. Bovendien is het zo dat er geregeld samenwerkingen zijn met bekende koppen om nieuwe collecties en modellen uit te brengen. Zo wordt de nostalgische wereld van adidas ook de 21ste eeuw binnen gebracht. Binnen het ruime assortiment voeren de basiskleuren zoals wit en zwart de boventoon, maar ook als je wat meer kleur in het leven wilt is dat geen enkel probleem. Met adidas schoenen voor heren aan de voeten ligt de wereld aan jouw voeten!

De juiste adidas herenschoenen voor jou

Waar adidas voor staat? Casual sportswear natuurlijk en dat is een stijl die zich leent tot heel wat situaties. Combineer ze trendy schoenen bijvoorbeeld met een nette jeansbroek en een overhemdje voor een casual chic stijl. Voor een interessant contrast match je zelfs met een kostuumvest. Ga je sporten? Dan zijn een paar sportieve sneakers met een jogging en een hoodie een absolute must. Om gewoon jouw vrije dag vlot en comfortabel door te brengen draag je een paar lage sneakers dan weer samen met een ripped jeans en graphic shirt. En in de zomer? Dan is het tijd om de bermuda’s en chino’s boven te halen. Zo is er altijd wel een paar toffe adidas schoenen voor mannen die erbij past.