Armbanden voor heren52

Je hebt alle producten uit de categorie Armbanden gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Juwelen

Armbanden voor heren: voor echte mannen

De meeste mensen maken nog altijd een directe associatie tussen sieraden en vrouwen. Sieraden zijn echter zeker en vast ook een meerwaarde voor mannen zoals armbanden heren bewijzen. Deze smaakvolle accessoires bieden de finishing touch aan elke outfit. Deze basic zorgt voor een chique, coole afwerking om jaloers op te zijn en benadrukt jouw mannelijkheid. Het is een look die bovendien niet vasthangt aan slechts één enkele stijl. Er zijn stoere leren armbanden of genuanceerde zilveren. Er zijn armbanden heren die een echt verhaal vertellen en exemplaren die puur esthetische toppers zijn. Van stijlvol tot sportief en casual: wees niet bang om een risico te nemen en probeer eens de trendy armbanden voor mannen uit. Wedden dat het je bevalt?

Tijdloze herenarmbanden

Tot voor enkele jaren waren de opties bij armbanden voor heren voor de echte mode liefhebber vrij beperkt. De klassieke kleuren zoals zwart, zilver en bruin waren zowat de enige keuzemogelijkheden. Vandaag de dag maak je echter jouw eigen look zoals jij dat wilt dankzij de veelheid aan materialen en kleuren die beschikbaar is. Er zijn armbanden op de markt in de klassieke kleuren, maar evengoed in diverse patronen en kleurencombinaties. Met een kleurrijke armband voor mannen zet je bijvoorbeeld een accent dat zeker en vast de aandacht trekt. De traditionele armband voor mannen is gemaakt uit leer, maar ook roestvrijstaal en zelfs stoffen modellen doen de laatste jaren hun intrede, net als trendy kralen en gevlochten armbanden voor een nonchalante, eigenzinnige mannelijke vibe.

Armbanden voor mannen stijlvol combineren

De armband voor mannen is een veelzijdig accessoire dat met heel wat te combineren valt. Bij een zakelijke look met veterschoenen en een chic overhemd past een gladde, metalen armband. Zilver en goud doen het beiden goed al moet gezegd worden dat zilver nog net iets vlotter te combineren valt. Ben je een echte avonturier of zoek je gewoon een stoere look? Dan kies je voor een leren model in combinatie met jouw favoriete jeans, een graphic shirt en een paar stevige boots. Een gevlochten armband van leer past dan weer als gegoten bij de bikerlook met een leren jacket en destroyed jeans. Laat je inspireren door jouw favoriete stijl en durf eens uit te pakken met armbanden voor heren.