Jassen voor heren364

Superdry jas heren: stoere must have mode

Een Superdry jas heren verdient een plekje in elke kledingkast. Met een ruim assortiment aan outdoorjassen, gewatteerde exemplaren en winterjassen, leren jassen, blousons en parka's ben je als modieuze man het hele jaar door voorzien van een mooie jas. In de winter ben je beschermd tegen de kou wanneer je 's ochtends op de fiets stapt. Echte avonturiers trekken een fijne gevoerde jas aan wanneer ze bossen verkennen en bergen beklimmen. Tussenjassen van dit Britse label zijn ideaal voor die overgang tussen winter en lente of zomer en najaar. En Superdry jassen voor heren hebben ruime zakken, waardoor jij een telefoon en portemonnee veilig en waterdicht opbergt.

Superdry herenjas: Japanse inspiratie en Britse stijl met een vleugje Americana

Ben je een buitenmens, dan word je zeker blij van een Superdry jas uit de collectie jassen voor heren. In weer en wind ben je beschermd tegen de elementen en dat op een zeer stijlvolle manier. De ontwerpers laten zich inspireren door de klassieke Britse stijl en geven die een moderne twist met Japanse en Americana invloeden. Dit zorgt voor jassen met een hoog urban gehalte die passen in het huidige modebeeld maar die ook feilloos de tand des tijds kunnen doorstaan. Elke herenjas van Superdry is op een sublieme manier afgewerkt aan zowel de binnen- als de buitenkant. Dankzij de hoge kwaliteit gaan de jassen van dit merk lang mee en kunnen ze tegen een stootje. En omdat de jassen veelal van katoen zijn gemaakt, worden vocht en warmte goed gereguleerd.

Heren jas van Superdry: kies jouw ideale stijl

Een jas van Superdry voor heren draag je op verschillende manieren. Dit hangt af van je persoonlijke stijl en pasvorm. Natuurlijk is ook de maat belangrijk. Lange, slanke mannen kunnen vrijwel elke jas dragen. Dan komt het meer aan op de details: welke Superdry heren jas draag je wanneer? En ga je voor een veilige neutrale kleur of toch een print? Heren die wat kleiner van stuk zijn, willen vooral vermijden dat de jas hen draagt in plaats van andersom. Kies dan voor een modern fit die licht getailleerd is, of een slim fit die nauw om het lichaam valt. Ben je iets steviger gebouwd? Shop dan een Superdry jas heren in een regular fit, want hierin lijk je slanker.