Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Alle producten van STRELLSON331

Strellson: alles voor de stijlvolle en ambitieuze heer

Strellson is een Zwitsers modemerk dat in 1984 werd opgericht door Jochen en Uwe Holy. Zij waren de voormalige eigenaren van Hugo Boss en hadden zo het benodigde budget om de onderneming Friedrich Straehl & Co AG over te kopen. Van hieruit werkten ze naarstig aan het komende succes. In 1990 maakten ze de overstap naar hun huidige hoofdkwartier te Kreuzlingen. Op het bekende Swiss Cross jack was het nog wachten tot het jaar 2003. Twee jaar later wist het label echter de Textilwirtschaft Forum-prijs in de wacht te slepen en werd het onderdeel van de Holy Fashion Group, dat men onder andere ook kent van de labels Joop! en windsor. Vandaag de dag is Strellson zoveel meer dan het ooit was. Het is een eigenzinnig modelabel voor heren en biedt ook allerhande accessoires aan, gaande van stropdassen en portemonnees tot parfums en mutsen. Zijn collecties vind je onder andere terug in een van de tientallen showrooms in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk.

Voor Strellson is goed niet goed genoeg

Strellson is een Zwitsers bedrijf in hart en nieren. Net zoals men het van de Zwitsers gewoon is, is enkel het beste goed genoeg. Hiervoor bewandelen ze een eigen pad waarbij ze hun unieke waarde en normen steeds trachten te vereenzelvigen met de eigentijdse herenmode. Voor haar urban fashion is perfectie de norm, zonder zich te laten afleiden door een specifieke doelgroep. Toch vertoont het cliënteel een belangrijke gelijkenis: het gaat stuk voor stuk om heren die jong van geest zijn maar toch de maturiteit hebben om de top na te streven. Aangezien zij op zoek zijn naar kwaliteit, vinden ze bij Strellson dan ook kledingproducten terug op basis van de beste materialen en gemaakt in functie van de alledaagse stijl en beweeglijkheid.

Een rijkelijk gevuld assortiment

Mannen die weten wat ze willen, willen het maximale. Die zienswijze heeft het assortiment van Strellson vorm weten te geven. Daarom kiezen ze dan ook voor een breed productaanbod dat gaat van sportswear tot een trendy urban of zelfs casual stijl. Toch wordt het eigentijds karakter nooit uit het oog verloren aangezien de ontwerpers al hun producten voorzien van eigentijdse details. Uiteraard is ook een totaallook mogelijk want dit label biedt onder andere portemonnees, tassen, riemen, stropdassen, handschoenen, sjaals en mutsen aan. Zo kan het cliënteel eenvoudig zijn mannelijke look combineren in functie van hun ambities. Met meerdere collecties per jaar wil Strellson dat doel bewerkstelligen.