WINTERSOLDEN! Tot wel -50%5

 Merkenheader

Revolution: de kentering waar iedere mode-revolutionair naar op zoek is

Het Deense modehuis Revolution werd in 1995 opgericht te Aarhus. Het is een bijzonder label dat creatieve genieën in een rebelse sfeer samenbrengt. De makers van het label wilden vooral kleding ontwerpen die zijzelf mooi vonden. Hiervoor lieten ze zich inspireren door allerlei werelden: (winter)sport, architectuur, grafisch design en kunst. De urban look van de stad is misscien wel het grootste uitgangspunt voor de designers. Dankzij deze unieke zienswijze vergaarde het label al snel internationale bekendheid. De kledingproducten worden intussen verkocht in talloze landen, gaande van België en Nederland tot Canada en Israël.

Onderscheid je van de massa met Revolution

De collecties van Revolution ogen op zijn zeker vrolijk te noemen. De ontwerpers hebben steeds een sterke affiniteit met grafische afbeeldingen prints en geven die dan ook weer op hun eigen, ongezouten manier. Oorspronkelijk maakte de designers vooral stoere grafische T-shirts, maar daar is door de jaren heen verandering in gekomen. Wat hetzelfde is gebleven is dat het label het liefste kleding ontwerpt voor eigenwijze mannen die hun eigen stijl bepalen. Om die reden kiest Revolution expliciet niet voor een catalogus die de consument aangeeft hoe hij zich kan kleden. De makers geloven erin dat die laatste vooral zelf de nodige vrijheid moet krijgen om zijn eigen looks te ontwikkelen.

Het brede aanbod voor mode-revolutionairen

Aangezien dit label sterk inzet op het unieke karakter van iedere klant, moet het ook zijn assortiment voldoende ruim houden. Dat doet het zowel in de lengte als in de breedte. In de eerste plaats vinden heren hier jeansproducten, jassen, shirts, sweatshirts, truien, broeken, shorts en ondergoed. Bovendien is er een brede lijn aan accessoires beschikbaar, gaande van petten en mutsen tot sjaals en bankkaarthouders. Ten slotte doet het zijn assortiment ook in de breedte eer aan. Zo zijn de verschillende producten verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen, opdat iedere mode-revolutionair er wel een vernieuwend kledingstuk vinden kan. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een grijsblauwe jeans maar ook voor bijzondere varianten zoals losse joggingbroeken die met denim zijn afgewerkt. Bij Revolution pleeg je in een handomdraai een staatsgreep in jouw garderobekast.