Olymp: een brede lijn herenmode van hoge kwaliteit

Het modelabel Olymp werd in 1951 opgericht door Eugen Bezner. Het is gevestigd te Bietigheim-Bissingen en wordt nog steeds als een familiebedrijf gerund. Het label tracht voornamelijk om in iedere situatie een uitstekende herenfiguur te garanderen. De makers doen dat op basis van een uitermate hoge kwaliteit, een ideale uitlijning en afgemeten snits die ervoor zorgen dat de kledingproducten altijd accentuerend neervallen. Bovendien kent men dit label ook omwille van de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, waardoor Olymp ook binnen een beperkt budget jouw garderobe kan upgraden.

Het kledingmerk voor veeleisende mannen

Olymp is een echte uitblinker op het vlak van kwaliteit. Het maakt dan ook indruk door het gebruik van eersteklas materialen en ideale snijvormen die het mannelijke lichaam in de kijker plaatsen. Het label focust zich dan ook op veeleisende mannen. Aangezien heren soms klagen over de weinig aangepaste mouwlengtes, kiest Olymp ervoor om shirts en andere kledingproducten in verschillende mouwlengtes te brengen. Ook wanneer je het minder nadrukkelijk zou verwachten, staat die kwaliteit centraal. Men merkt dat bijvoorbeeld aan het gebruik van de beste zijde voor de fabricatie van hun stijlvolle stropdassen. Olymp weet nu eenmaal als geen ander dat veeleisende mannen heel wat van hun kleding vergen, zowel op het vlak van kwaliteit als op het vlak van wasbestendigheid en duurzaamheid. Aan al die vereisten weet dit label dan ook moeiteloos te voldoen.

Het assortiment van Olymp

Olymp focust zich nadrukkelijk op de markt van herenkleding. Het is een echt lifestylemerk met een heel ruim aanbod. Zo heeft het bijvoorbeeld vrijetijdskleding als sweaters en originele shirts maar ook stropdassen, overhemden en allerhande accessoires. Natuurlijk kent men het label voornamelijk omwille van zijn shirts van hoogwaardige kwaliteit. Het label heeft alles in huis om de basis te vormen voor een casual look, maar vergt vaak toch nog dat ene verfijnde jasje of die ene extra toevoeging. Wel zijn de overhemden en dassen altijd stijlvol en verkrijgbaar in diverse stijlen, designs en materialen. Tot slot beschikt het label over heel wat traditionele kledingvarianten waardoor je zelfs op het Oktoberfest stijlvol voor de dag kan komen. Olymp is duidelijk thuis in verschillende segmenten waarbij het label, zonder een trendsetter te willen zijn, voornamelijk uitblinkt op het vlak van kwaliteit en keuzevrijheid.