WINTERSOLDEN! Tot wel -50%5

 Merkenheader

Nowadays: volwassen masculiniteit in ieder kledingstuk

Het fashionlabel Nowadays zit boordevol volwassen mode voor moderne mannen die hun kledingstukken zien als hun persoonlijke vertegenwoordiger. Het werd in 2012 in de Duitse modehoofdstad Düsseldorf opgericht door twee vrienden, Christian Timborn en Chrisian Schütt. Zij kwamen op het idee toen hun studies achter de rug waren en het echte leven begon. De tijd van zelfontdekking was voorbij en ze vonden dat hun vernieuwd zelfvertrouwen in de kijker moest geplaatst worden. Aangezien er geen kleding was die aan hun strikt eisenpakket voldeed, ontwikkelden ze maar zelf een alternatief. Vandaag de dag kent men dat alternatief als Nowadays, een label dat het mannelijk zelfvertrouwen in hun kledingstijl weerspiegelt. Tegenwoordig beschikt het label over een uitgebreid productienetwerk bestaande uit een shirtfabriek, een jerseyfabriek en een jassenfabriek, te situeren in respectievelijk Shanghai, het zuiden van China en Hangzhou. Het succes zorgde duidelijk voor een pijlsnelle groei, gelet op de jonge leeftijd van dit modelabel.

Mode voor zelfbewuste mannen

Nowadays focust zich op heren die weten wat ze willen en op beide benen kunnen staan. Heren vol overtuigingskracht en ambitie. Het gaat om casual tot zelfs zakelijke collecties die diezelfde heren helpen te overtuigen door hun zelfzekerheid in een stijlvol jasje te gieten. Net zoals de drager ervan moeten die kledingstukken bovendien van de beste kwaliteit getuigen en hand in hand gaan met de nodige maturiteit. Alhoewel het om een jong modemerk gaat, staan de kledingproducten duidelijk niet in hun kinderschoenen. Op korte termijn wist het label dan ook, mede dankzij de vele experimenten waarbij ze nooit vervielen in extravagantie, uit te groeien tot een echte trendsetter op het vlak van zelfbewuste herenmode.

Het assortiment van Nowadays

Het assortiment van Nowadays bestrijkt verschillende domeinen. Het gaat bijvoorbeeld om overhemden, broeken, shirts, truien en vesten. Steeds heeft de kleding unieke snits en patronen zonder dat de ontwerpers experimenteren met toeters of bellen. Ook sweaters en casual longsleeves behoren tot de mogelijkheden en bezorgen de outfit een eigentijdse uitstraling. Alhoewel het label altijd trouw blijft aan het motto “less is more”, kan men dat niet zeggen van het ruime assortiment waar altijd wel een geschikt kledingstuk in terug te vinden is. Bij Nowadays kies je voor een ruime collectie aan down-to-earth looks, gezegend met zelfvertrouwen, mannelijkheid en een eigentijdse uitstraling.