Schoenen305
new balance Sneakers laag '57/40' in de kleur Geel / Taupe / Donkerlila, Productweergave

new balance

€ 160,00
in verschillende maten beschikbaar
new balance Sneakers laag in de kleur Basaltgrijs / Lichtgrijs / Wit, Productweergave

new balance

€ 89,95
Beschikbare maten: 39,5, 40, 40,5, 41,5, 42,5
new balance Sneakers laag 'Pro Court' in de kleur Beige / Zwart / Wit, Productweergave

new balance

€ 90,00
in verschillende maten beschikbaar
new balance Sneakers laag in de kleur Stone grey / Donkergrijs / Zwart / Natuurwit, Productweergave

new balance

€ 99,90
  • +1
in verschillende maten beschikbaar

New Balance: uniek voor sporters

New Balance is een kledingmerk voor zowel recreatieve sporters en professionele atleten. Het primaire doel is om sportmensen kledij en uitrusting te geven die hen helpt bij het bereiken van doelen. De eigenschappen functionaliteit en stijl komen altijd in de producten terug, waardoor de kleding niet alleen bijdraagt aan de prestaties maar ook mooi oogt. Alle schoenen, kledingstukken en accessoires worden met creativiteit, inzicht en vernieuwende procedures vervaardigd. Hierdoor kan men zeker zijn van kwaliteit, duurzaamheid en een sportieve look. Het merk is al meer dan 100 jaar actief in de wereld van de sportkledij en is dan ook een van de populairste die er zijn.

Voor elke sport de juiste kledij

Elke sport stelt andere eisen aan de uitrusting en kledij. New Balance beseft dat en brengt dan ook een breed gamma aan mogelijkheden op de markt. Zowel voor mannen als voor vrouwen en kinderen is er heel wat te vinden, of je nu op zoek bent naar goede wandelschoenen of naar een comfortabele tanktop met een passende broek. Wel maken de schoenen het grootste en belangrijkste deel van het aanbod uit. Voor mannen zijn er bijvoorbeeld casual schoenen met een sportieve look, maar ook stevige schoenen voor duurlopers (zoals de Summit Unknown) of heuse football boots. Ook voor vrouwen is er heel wat in aanbieding. Lifestyle schoenen in verschillende kleuren, afwerkingen en modellen vormen het basisaanbod. De loopschoenen zijn eveneens het vermelden waard, en wel vanwege hun unieke foam zool en kleurrijke afwerking (zoals dat bij de Fresh Foam het geval is). Bij kinderen wordt een onderscheid gemaakt op basis van leeftijd en zijn er ook schoenen voor uiteenlopende sporten te vinden.

Sportieve kledij van New Balance

New Balance vult zijn aanbod schoenen aan met een breed gamma accessoires en sportkledij. Jackets, shirts, hoodies en broeken zijn daar enkele voorbeelden van en zijn leverbaar in uiteenlopende modellen. Zo is de reeks London Edition jackets van het merk perfect voor koudere, nattere weersomstandigheden. Als het iets warmer is, dan kunnen mannen zichzelf een plezier doen met een Dominate Durashort, perfect om lange afstanden mee te lopen. Voor dames biedt New Balance dan weer een uitgebreid aanbod aan shirts met lange mouwen, zoals een Anticipate Half Zip of een glasha Stripe Tunic.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Free of charge from all network providers. Charges may apply when calling from abroad.***All prices incl. VAT.