Naar hoofdinhoud gaan

Tot wel -30% EXTRA op jassen5

Nog maar:00uur00min00sec

FILA: sportieve ontwerpen met een comfortabele feel

De geschiedenis van FILA gaat terug tot 1911 toen de gelijknamige broers in het Italiaanse stadje Biella met de productie van kleding begonnen. Waar het assortiment lange tijd vooral gericht was op ondergoed werd dat doorheen de jaren sterk uitgebreid. Vanaf de jaren 70 profileerde FILA zich meer en meer als expert in sportkleding. Een imago dat vast en zeker geholpen werd door het inschakelen van de legendarische Björn Borg. Een gouden zet die tot op heden zijn vruchten afwerpt. Dit Italiaanse modemerk, tegenwoordig in Zuid-Koreaanse handen, staat dan ook synoniem voor sportieve kleding met een trendy toets. Naast comfortabele en degelijke kleding in alle vormen en maten kan je bij FILA ook terecht voor leuke schoenen.

Voor de atleet en de fashionista

FILA is een merk dat op een breed segment van de samenleving mikt. Voor de atleten onder ons zijn er echte performancecollecties om de beste prestaties mee af te leveren. Deze kwaliteitsvolle kleding en schoenen geven je net dat extra duwtje dat je nodig hebt. Daarnaast zijn er echter ook tal van casual fashioncollecties voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Geschikt om naar de sportschool te gaan, maar evengoed om jouw dagelijkse outfit een sportieve twist te geven. De focus bij de productie? De drager van de kleding een zo comfortabel mogelijk gevoel geven. Daarbij heeft FILA ook oog voor de trends van het moment zonder in overdrive te gaan. De tijdloze ontwerpen gaan uit van het standpunt dat eenvoud siert en worden in kleuren en designs subtiel aangepast aan de tijdsgeest.

De uitgebreide collectie van FILA

De tenniskleding, sweaters en T-shirts zijn zonder enige twijfel de bekendste kledingstukken uit de collectie. Laat dat je echter niet misleiden: die collectie bestaat uit nog zo veel meer. Rokken van sweatstof, stoere jackets, sportieve shirts, sokken en zelfs schoenen. Naast kleding en schoenen kan je jouw outfit volledig afmaken met de accessoires uit het gamma zoals mutsen en rugzakken. De ontwerpstijl van FILA is daarbij zeer consequent: geometrische vlakken en effen kleuren vervat in simpele designs. Het gevolg van die duidelijke keuze? Dat de kledingstukken van dit modelabel vlotjes te combineren vallen met andere basics uit jouw garderobe. Zonder moeite sportief en trendy voor de dag komen? Dat kan met FILA.