Naar hoofdinhoud gaan

Eastpak: meer dan alleen een rugzak

Het verhaal van het Amerikaanse Eastpak start in 1976. In die periode vervingen steeds meer studenten hun klassieke tas door een militaire rugzak. Praktischer, noemden ze het. Monte Goldman zag toen zijn kans en bracht de eerste rugzakken voor studenten. Meteen werd ook de naam Eastpak wereldkundig. Intussen onderging het bedrijf een grote groei en vonden steeds meer producten hun weg tot de consument. Vandaag bevat het assortiment niet langer alleen rugzakken, maar evenzeer pennenzakken, handtassen, kledingstukken en bagagetassen. Stuk voor stuk gemaakt om te weerstaan, waardoor ze altijd wel eigentijds weten te zijn.

Eastpak is de compagnon voor jouw reis

Zoals vanouds blijft Eastpak stimuleren om de wereld te ontdekken. Zoals steeds doet ze dat met tijdloze rugzakken die gemaakt zijn om alle omstandigheden te weerstaan. De rugzakken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld de kleine rugzakken waarin eenvoudig boeken of ander schoolgerief kan worden opgeborgen. Voor wie nood heeft aan extra ruimte zijn er dan weer de grotere rugzakken die voorzien zijn van verschillende vakken. Op die manier breng je ook eenvoudig orde in je leven. Speciaal voor de ontdekkingsreizigers brengt Eastpak vandaag de dag ook heuptassen, trolleys en reistassen. Deze tassen bieden niet alleen alle noodzakelijke ruimte, maar zijn bovendien ook gemaakt om in alle stevigheid de vliegreis te doorstaan. Alhoewel deze producent altijd wel een beetje trouw blijft aan zijn klassieke kleuren zijn er de laatste jaren ook steeds meer unieke designs in het assortiment geslopen. Bloemen, kleurschakeringen en foto’s tooien tegenwoordig een groot deel van haar gekende rugzakken.

Doorstaat niet alleen de tand des tijds

De rugzakken van Eastpak zijn niet alleen gemaakt om de tand des tijds te doorstaan, bovendien houden ze ook rekening met heel wat smaakverschillen en voorkeuren. Zo is een groot deel van de rugzakken zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen, maar evenzeer voor jong en oud. Natuurlijk is er altijd wel een hip model te vinden voor coole rakkers en bijdetijdse meiden, maar op het einde van de rit blijft Eastpak altijd wel trouw aan zijn origineel DNA. Ongeacht of je nu kiest voor een coole rugzak boordevol palmboomkiekjes of eerder voor een zakelijke zwarte trolley zonder veel franjes: steeds zal de kwaliteit een constante wezen.