Naar hoofdinhoud gaan

Tot wel -30% EXTRA op jassen5

Nog maar:00uur00min00sec
Alle producten van Champion Authentic Athletic Apparel832

Champion: het merk voor winnaars

Het sportieve merk is al jarenlang een van de grootste spelers in de fashion industrie betreft sportkleding. Het merk staat voor athleisure fashion. Dit betekent dat de kleding van Champion zowel gedragen kan worden tijdens het sporten als tijdens je vrije tijd. Zo combineer je heel gemakkelijk een Champion T-shirt met een mooie jeans of draag je een sweatpants onder een blouse of coltrui. Op het moment wordt sportkleding gezien als fashion, dus daarom is het niet vreemd dat sportkleding de huidige trends domineren. Champion is het perfecte merk om deze trend mee na te leven en gaat heel goed samen met de athleisure trend. De collectie van Champion omvat in principe alles wat je nodig hebt om er gelikt bij te lopen. Als je al eerder kleding van Champion hebt aangeschaft dan zul je weten dat de kleding jarenlang meegaat vanwege de bijzonder goede kwaliteit van de kleding.

Champion: een eeuw aan kwaliteit

Het merk Champion dat bijna een eeuw bestaat werd in 1919 opgericht in de Verenigde Staten. Champion is een producent van kleding en heeft zich in 100 jaar gespecialiseerd in het produceren van sportswear. Het merk heeft zich in 100 jaar wereldwijd bewezen en is bijna in elk land van wereld verkrijgbaar. Het internationale topmerk heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en produceert daarom kleding voor echte winnaars. Champion produceert kleding voor mannen en vrouwen.

Champion: Comfort van een ander niveau

Comfort is ontzettend belangrijk voor het Amerikaanse merk Champion. De materialen die ze gebruiken voor hun kleding zijn met zorg uitgekozen. Zodoende geeft elke kledingstuk steun waar dat het moet doen. Of je nou een outfit zoekt om te tennissen, hardlopen, voetballen, fitnessen, relaxen om er hip en cool uit te zien. Je vindt het allemaal in de collecties van het topmerk Champion. Doordat de wasvoorschriften makkelijk zijn en de kwaliteit van uitermate hoge kwaliteit is, gaat de kleding ontzettend lang mee. De kleding van Champion past vrijwel iedereen en staat iedereen goed. Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor jouw kleur er altijd wel tussen zit.