Blend: voor wie uit het pak rijst

Het trendy Deense label Blend werd in 1993 werd opgericht in Vejle in het hartje van Denemarken. Het is een onderdeel van de bekende DK Company die door Jens Poulsen op poten werd gezet. Het label richt zich op jonge, trendy mannen die op zoek zijn naar kleding met een zweem van onafhankelijkheid. Mannen die zich niet in toom laten houden door regels en verwachtingen. In de begindagen bestond het assortiment uitsluitend uit jeansbroeken voor mannen, maar tegenwoordig kan je voor veel meer terecht bij dit lifestyle label. Zo komen er elk seizoen nieuwe collecties uit en kan je allerlei kledingstukken in een ruige urban style op de kop tikken. Of je nu op zoek bent naar een jeansbroek, een shirt of een overhemd: Blend heeft het allemaal.

De stijl van Blend

Dat Blend zich duidelijk richt op mannen die weten wat ze willen zie je gemakkelijk terug in de stijl. Graphic prints en fleurige motieven voeren de boventoon. Het Deense label is absoluut niet bang om te experimenteren en maakt ook vaak gebruik van teksten op zijn sweaters en shirts. Dat de opvallende designs gebruik maken van veel en felle kleuren mag duidelijk zijn. Verrassende kleurencombinaties zijn schering en inslag, met als resultaat een casual streetwear stijl die zeker gesmaakt wordt door mannen die via hun kleding hun persoonlijkheid wensen uit te drukken. Wat de materialen betreft, zijn de roots als merk gespecialiseerd in denim nog steeds duidelijk; denim is het vaakst gebruikte materiaal.

Durf uit de menigte te blenden

Blend pakt elk seizoen uit met nieuwe collecties die alweer een nieuwe lading stoere modellen op de wereld loslaten. Naast de hippe en trendy stijl wordt er veel aandacht gegeven aan de kwaliteit en een comfortabel gevoel. Waar Scandinavische mode bovendien vaak het imago heeft vrij duur te zijn, is de kleding van Blend zeer betaalbaar. Jouw eigen stijl creëren hoeft immers niet duur te zijn. En die eigen stijl kan je zeker en vast ontwikkelen. In hun brede collectie vind je tal van basics terug om te mixen en matchen, maar die dankzij de unieke stijl evengoed echte eyecatchers kunnen zijn. Betaalbare en kwaliteitsvolle mode waarmee je niet alleen de trends volgt, maar ze ook voor bent: dat is Blend.