Ben Sherman
3 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
Ben Sherman
Tussenjas 'Hooded Mac'
  € 139,00
  € 199,00
  Ben Sherman
  Overhemd 'LS INDIGO SPOT PRINT SHIRT'
   € 44,90
   € 79,90
   Ben Sherman
   Tussenjas 'Hooded Mac'
    € 119,00
    € 199,00

    Ben Sherman: trendy Britse herenmode

    Het is 1963 wanneer de Brit Ben Sherman het gelijknamige bedrijf opricht. Zijn focus in het leven is altijd de hoop op een mooie toekomst geweest. Het is die hoop dat de inspiratie vormt voor de kledinglijn die Sherman tot ontwikkeling brengt. In het prille begin maakt de onderneming uitsluitend T-shirts, maar al snel noopt het succes tot uitbreiding van het assortiment. De stijl van de kleding van Ben Sherman is duidelijk: het verwerken van moderne invloeden en het volgen van de nieuwste trends. Het Britse label staat open voor alles wat nieuw is en twijfelt niet om nieuwe wegen in te slaan. Naast shirts is er ook een brede selectie broeken, hemden, truien, jassen en accessoires te verkrijgen.

    De eigen stijl van Ben Sherman

    Dat Ben Sherman in de jaren '60 het levenslicht zag zie je terug aan de bijwijlen experimentele stijl. Kleding is meer dan enkel en alleen maar mode. Het is ook een uitstekende manier om jouw persoonlijkheid uit te dragen. De herenkleding van dit trendy label straalt die vrijheid en persoonlijkheid uit. Gedurfde creaties in pastelkleuren, in het oog springende patronen en een focus op speciale stoffen. Het resultaat is een collectie kleding met een eigen karakter en een hoge herkenningswaarde. Het is kleding die in combinatie met een stoere spijkerbroek casual streetwear genoemd mag worden, maar ook een elegante en kwaliteitsvolle uitstraling heeft. Combineer bijvoorbeeld een van de geklede broeken met een opvallend overhemd en je hebt jouw outfit voor tijdens het werk.

    Eindeloos mixen en matchen

    De kleding van Ben Sherman is kleding die eenvoudig te combineren is. Het merk laat zich vaak inspireren door het verleden. Dat betekent dat klassieke elemtenen worden gemengd met moderne invloeden. Zo laten ze zich inspireren door oude legeruniformen, maar ook de kledingstukken van werkmannen horen erbij. Deze worden moderner gemaakt en krijgen bovenal een classy of stoere uitstraling. Het gebruik van verfijnde stoffen helpt daarbij. Er gaat namelijk niets boven de look en het gevoel van fijne wol en duurzaam katoen. Dankzij deze kwaliteit valt ieder kledingstuk ook perfect en blijven je favoriete items jarenlang mooi. Ben Sherman staat net zoals 50 jaar geleden nog altijd voor betaalbare, trendy en kwaliteitsvolle mode.

    Naar boven