Tassen voor heren: trendy design, hoge kwaliteit

Het is misschien niet meteen het eerste wat in gedachten komt bij het woord “tassen”: tassen voor heren. Het is dan ook een fashion item dat normaal gesproken vooral met vrouwen in verband wordt gebracht. Nochtans zijn tassen voor heren aan een stevige opmars bezig. Deze functionele en trendy tassen zijn geschikt voor tal van gelegenheden en situaties. Van fashionable schoudertassen voor op de werkvloer tot een sportieve tas waarmee je meteen de best geklede man in de fitness bent. Verkrijgbaar in eindeloos veel stijlen zijn de tassen voor mannen tegenwoordig ook echte fashion items. Het is een statussymbool dat als accessoire een leuke toets aan jouw hele outfit geeft en een praktisch element waar je heel wat spullen in kwijt kunt. Wat het geschikte model is? Dat hangt af van de situatie en jouw stijl.

Een kabas in verschillende uitvoeringen

Ideaal voor wie variatie zoekt: tassen voor heren gaan verder dan enkel en alleen de gekende laptoptas of rugzakken. Ze zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel variaties, materialen en kleurencombinaties. Waarvoor ga je hem gebruiken en hoeveel ruimte heb je nu exact nodig? Het is niet meer dan logisch dat een tas voor op kantoor aan een aantal andere eisen moet voldoen dan een herentas voor een dagje uit met vrienden. Leren tassen met lange schouderbanden zijn populair, maar ook kleurrijke canvas of PVC tassen doen het heel goed in het straatbeeld. Zit je al helemaal in zomerse sferen en is het doel vooral een strandtas? Dan is een linnen of katoenen exemplaar de juiste keuze.

De juiste herentas voor het juiste moment

Tassen voor heren is een begrip dat vrij breed gaat en dus ook heel wat verschillende doeleinden dekt. Zoek je een goede tas voor op kantoor? Dan ben je het best af met een leren laptoptas met schouderband. Functioneel en bij voorkeur in een klassieke kleur zoals bruin of zwart. Voor een casual dagje shoppen of een tripje naar het strand is een linnen tas de geknipte oplossing. Bovendien matcht linnen perfect met zomerse kleding zoals een leuk shirtje en een bermuda. Een tas voor op de sportschool? Dan mag dat best wat kleurrijker zijn dan tijdloos zwart. Wat in elk van deze situaties wel zeker is: tassen voor heren maken het beter.