-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader

Solid: drie verschillende stijlen, één solide doelgroep

Het hippe herenlabel Solid legt een focus op streetwear, denim en een urban look. Het gaat om drie verschillende stijlen die gecombineerd kunnen worden maar ook individueel hun nut kunnen bewijzen. Het label vormt een onderdeel van de zogenaamde CNS Group. Dat moederbedrijf kent men onder andere van labels als Desires en Peppercorn. Ieder label focust zich op een specifieke doelgroep waarbij Solid dat voornamelijk doet op jonge en coole heren die zich in de fleur van hun leven bevinden. Het label is actief in geheel Europa en is zelfs een van de belangrijkste leveranciers voor meer dan vijftig winkels die zich onder andere bevinden in Noorwegen, Denemarken en Zweden. Achter dit solide label gaat een team van ongeveer veertig medewerkers schuil die vanuit het hoofdkantoor in Kolding iedere dag opnieuw in de weer zijn om heren te voorzien van de beste en meest eigentijdse kleding. Uiteraard zonder ooit hun Scandinavische charmes uit het oog te verliezen.

‘Urban Supply’ & ‘Street Apparal’

Solid laat zich typeren door drie verschillende stijlen. De eerste stijl, Urban Supply, focust zich voornamelijk op casual herenkleding. Het gaat om ongecompliceerde mode die zich voornamelijk schikt voor een zakelijke look. Deze kledinglijn verwaarloost echter niet zijn Scandinavische afkomst boordevol eenvoud en stijlvolheid. Het tweede label, Street Apparal, kiest dan weer voor een trendgeoriënteerde collectie waarbij de inspiratie gehaald wordt uit de grote Europese metropolen. Het gaat om snel opeenvolgende collecties boordevol iconische, grafische en eigentijdse accenten die het vooral bij jongeren heel goed doen. Deze streetwear is ideaal voor een urban look maar kan soms ook voor een unieke kwinkslag zorgen in het kader van een rebelse uitstraling.

Solid & ‘The Denim Journey’

Naast bovenstaande twee stijlen, heeft Solid ook een collectie aan denimproducten. Onder het mom ‘The Denim Journey’ kiest het voor een ongewone combinatie van traditie, vakmanschap, mannelijkheid en jeansproducten. Men vindt dat uiteraard voornamelijk terug bij de jeansbroeken maar bovendien biedt het ook heel wat andere herenjeansproducten aan. Denk bijvoorbeeld aan de functionele jeansjassen waar je eenvoudig jouw sleutels en smartphone kwijt kan, zonder je zorgen te hoeven maken over eventuele slijtageproblemen. Uiteraard laten de producten uit deze lijn zich ook eenvoudig combineren met die uit de collectie van Street Apparel. Het gaat stuk voor stuk om solide kledingstukken voor robuuste mannen, zoals men het van Solid mag verwachten.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden