Schoenen234
PUMA Sneakers laag 'Suede Bloc' in de kleur Blauw / Zwart / Wit, Productweergave

-50%

PUMA

€ 44,95€ 90,00
in verschillende maten beschikbaar
PUMA Sneakers laag 'Mercedes F1' in de kleur Wit, Productweergave

PUMA

€ 75,00
Beschikbare maten: 42, 43, 44, 44,5, 45, 48
PUMA Sneakers laag 'Club' in de kleur Marine / Goud / Wit, Productweergave

PUMA

€ 64,95
in verschillende maten beschikbaar
PUMA Sneakers laag in de kleur Goud / Wit, Productweergave

PUMA

vanaf € 89,90
  • +3
in verschillende maten beschikbaar

PUMA schoenen voor heren: sportieve nonchalance aan iedere voet

Zelfs het logo bewijst het: de PUMA schoenen voor heren zijn er voor sportieve mannen die weten wat ze willen en die blaken van kracht en zelfvertrouwen. Uiteraard willen zij een schoen van hoge kwaliteit, met een uiterst hoog draagcomfort en trendy ontworpen opdat zij als stoere kater zichzelf in de kijker mogen plaatsen. Laat dat nu net de kenmerken zijn waarmee men de PUMA herenschoenen omschrijft. Je vindt er dan ook eigentijdse modellen die uitblinken op vlak van verscheidenheid en stijlen. Stiekem zijn er zeker ook stijlvolle en discrete modellen te vinden die minstens even goed te combineren zijn. Want inderdaad: ook eenvoud siert.

PUMA herenschoenen voor een diverse levensstijl

Het aanbod aan PUMA schoenen voor heren is heel divers. In de eerste plaats zijn er bijvoorbeeld de PUMA sneakers, verkrijgbaar in lage en hoge versies. Zij zijn er voor een leuke en trendy stijl en passen zich aan aan jouw smaak. Wie bijvoorbeeld op zoek is naar een casual touch, kiest voor de PUMA high-top sneaker. Zo’n model trek je gewoon aan in combinatie met een iets ruimere jeans en een hip T-shirt. Liever een sportief vleugje geven aan jouw casual uitstraling? Dan kies je uiteraard voor een sportschoen van PUMA. Hier kijk je wel op tegen een gigantisch aanbod aan creativiteit waarbij sterke kleuren elkaar graag afwisselen. Voor een louter sportieve toets kiest men meestal voor de discretere varianten. Hoe dan ook zal je met deze schoenen mogen genieten van een optimale demping en een stabiele zool. Ideaal voor mannen met een actieve levensstijl.

Schoenen van PUMA voor in de vrije tijd

Wie dacht dat PUMA heren hun schoenen beperkt tot de sportieve of casual stijl, heeft het goed mis. Ook tijdens jouw volgende vakantie zal je de PUMA schoenen voor heren aan mogen trekken. In het assortiment zijn immers ook strandschoenen begrepen met een open pasvorm, een platte zool en een laag gewicht. Zij zijn daarmee ideaal voor een ontspannen dag op het strand en dit omdat je eigenlijk niet eens hoeft te voelen dat je ze draagt. Combineer ze met een kleurrijke bermuda en een tanktop, opdat je stijlvol kan genieten van de warmste dagen van het jaar. En voor een vakantie in de bergen kies je natuurlijk voor de laarzen en botten van PUMA. Ook hier zullen de PUMA schoenen heren extra comfort schenken.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.