Kleding1.417
Only & Sons Tussenjas 'Paul' in de kleur Zwart, Productweergave

Only & Sons

€ 34,90
Beschikbare maten: XS, S, M, L, XXL
Only & Sons Shirt 'SURF' in de kleur Hemelsblauw / Geel / Zwart, Productweergave

Only & Sons

€ 17,90
Beschikbare maten: XS, S, M, L, XL
Only & Sons Jeans 'Loom' in de kleur Black denim, Productweergave

Only & Sons

€ 39,90
in verschillende maten beschikbaar
Only & Sons Jeans 'Loom' in de kleur Grey denim, Productweergave

Only & Sons

€ 49,90
in verschillende maten beschikbaar

Only & Sons: het allesomvattende modelabel voor eigentijdse heren

Het Deense label Only & Sons heeft een vrij recente geschiedenis. Het label werd namelijk pas in 2013 opgericht. Toch is dat eigenlijk niet helemaal waar. Dit label maakt deel uit van moederbedrijf Bestseller, dat men onder andere kent van Vero Moda. Dit sublabel focust zich op de modieuze behoeften van trendbewuste heren en doet dat op basis op shirts, overhemden en andere iconische kledingstukken. De normen en waarden die ook voor moederbedrijf Bestseller belangrijk zijn, zijn uiteraard ook op Only & Sons van toepassing. Dit label heeft al snel de internationale modewereld veroverd. Het uitgebreide distributienetwerk en de jarenlange expertise van moederbedrijf Bestseller weten dan ook voor de nodige stimulansen te zorgen.

Modieuze kracht voor trendbewuste heren

De designers van Only & Sons vinden het belangrijk om items te maken voor cliënteel uit het hedendaagse, digitale tijdperk. De ontwerpers halen hun inspiratie dan ook niet uit ver vervlogen tijden maar eerder uit de pulserende metropolen die het hedendaagse toneel typeren. Natuurlijk is er soms wel eens een klassiek patroon of een gedempte toon aanwezig. Toch is dat in volstrekte harmonie met de uitgesproken mix die het stedelijk stadsleven vormgeeft. De doelgroep van Only & Sons lijkt zo wel heel duidelijk te zijn: de trendy globetrotter die coole shirts, bijpassende broeken en casual hemden wil afwisselen met ongewone kledingstukken, die speciale momenten een stuk bijzonderder maken. De designers halen hun grootste inspiratie uit de denimwereld. Zelfs items zonder spijkerstof moeten dezelfde stoere en robuuste look hebben.

Het assortiment van Only & Sons

Het assortiment van Only & Sons bestrijkt verschillende domeinen. Je kan er dan ook een volledige outfit mee samenstellen, gaande van jouw favoriete sweatshirts tot een comfortabele jeans. Trendy en op basis van raw denim of toch eerder een stuk klassieker? Voor dit label is dat allemaal geen probleem. Tot het assortiment van dit Deens modemerk behoren ook jassen, truien, vesten, shorts, overhemden, blazers en accessoires. Minstens even bijzonder is echter de ruime collectie aan sportkleding. Die sportkleding heeft een duidelijke focus op de gym en komt zowel in een bedrukt als een onbedrukt jasje. Bij Only & Sons vind je alle kleding waar een eigentijdse en trendbewuste heer naar op zoek is.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Free of charge from all network providers. Charges may apply when calling from abroad.***All prices incl. VAT.