Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje

ellesse: sportief en jong in één

ellesse is een Frans fashion merk met Italiaanse roots, dat in de jaren zeventig en tachtig bekendstond om zijn grote aanbod aan ski- en tenniskledij. Het ontpopte zich na het ontstaan al snel tot een internationaal populair merk en sponsorde dan ook bekende namen als Anna Kournikova en Boris Becker. ellesse is eigenlijk een vervorming van L.S., de initialen van Leonardo Servadio. Hij richtte het merk, als fervente skiër, reeds in 1959 op en de focus lag toen al duidelijk op sportkledij en accessoires. Tegenwoordig is de uitgebreide collectie daarbij deels gebaseerd op klassieke modellen die toentertijd populair waren. Toch kan met kledij van het merk een moderne, jonge outfit gecreëerd worden. Het staat dan ook voor een sportieve, actieve levensstijl.

Een complete outfit van ellesse

ellesse geeft zowel mannen als vrouwen de mogelijkheid om een casual, sportieve en toch stijlvolle outfit te creëren. De collecties van dit merk draaien om functionaliteit en trendy ontwerpen, waarbij de grenzen tussen mode en sport vervagen. Hoodies, T-shirts, shorts en vesten maken deel uit van het aanbod voor mannen, met allerlei variaties binnen de collecties. Zo vallen de jassen bijvoorbeeld op door hun wijde pasvorm en opvallende kleur. Ook dames kunnen bij ellesse terecht voor casual, sportieve kledij. Sweatshirts zijn er in tal van soorten, van witte modellen met lange mouwen tot zwarte, korte sweatshirts met een sexy look. Kleedjes en spotjurken zijn er ook genoeg, evenals verschillende sportcollecties. Het merk weet zo bijzonder veelzijdig te zijn, zonder haar kernwaarden te verliezen.

Voor een sportieve look

ellesse pakt eveneens uit met accessoires voor een sportieve look, waaronder tassen en sportzakken. Allemaal dragen ze trots het opvallende logo van ellesse, opgebouwd uit een halve tennisbal en de punten van twee ski's die samen de sportieve richting van het bedrijf symboliseren. De rugzakken, ideaal voor sportkledij en -accessoires, combineren vaak felle kleuren met functionaliteit. En een barrel bag van ellesse is dan weer voor hen die meer ruimte nodig hebben om hun kledij te bewaren. Dames kunnen baten bij een tas die elegant oogt dankzij het flashy en vrouwelijke design. ellesse biedt daarmee gevarieerde, complete collecties – ideaal voor het combineren van stijlvolle looks met behoorlijk wat functionaliteit.