Espadrilles voor heren20

Je hebt alle producten uit de categorie Espadrilles gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Lage schoenen

Espadrilles voor heren: in alles de perfecte zomerschoen

Ze vertegenwoordigen een manier van leven: espadrilles voor heren. Visueel zijn ze niet alleen iets heel bijzonders, ook de uitstralende laksheid verplaatst de focus naar de voeten. Het zijn schoenen voor heren die houden van eindeloze wandelingen over stranden, van de zon aan de rand van de horizon en van zomerse cocktailbars waar ze in alle vrijheid mogen genieten. De schoenen stralen een mediterrane flair uit. Bovendien komen ze in diverse modellen en uitvoeringen, waardoor deze authentieke espadrilles de voorbestemde koers vormen voor zonovergoten vakantiedagen.

De eigenschappen van espadrilles voor mannen

Deze kledingsoort komt oorspronkelijk uit de Pyreneeën. Kenmerkend voor Espadrilles voor heren is de natuurlijke vormgeving. De zool wordt bijvoorbeeld gemaakt van jute, esparto of hennep terwijl het canvas dan weer bestaat uit katoen. In de vormgeving lijkt de touwtjesstructuur steeds de aandacht naar zich toe te trekken. De laatste jaren werd er steeds vaker rubber gebruikt om de schoen ook comfortabel te maken voor stadse wandelingen. Toch wordt het rubber in dat geval gewoon zo gegoten dat het er net als touw uitziet, waardoor het de authentieke stijl blijft behouden. Aangezien die zool op basis van touwen typerend is voor de mannelijke espadrilles, begint de creativiteit pas hoger. Hier vind je een schouwspel aan kleuren en prints, waarbij sommigen kiezen voor eenvoud en anderen voor een trendy look. Zelfs espadrilles met prints van palmbomen komen terug.

Mannenespadrilles voor mannen: combineren en genieten

Espadrilles voor heren zijn lichtgewicht herenschoenen die uitnodigen om te kuieren doorheen de straten en te genieten op de stranden. De vrolijke authenticiteit werd aangepast aan het echte vakantiegevoel, waarbij ook comfort gegarandeerd wordt. Deze espadrilles komen in verschillende stijlen en kleuren. Zo zijn er de donkere tonen die liever niet opvallen. Deze modellen kunnen zeer eenvoudig gecombineerd worden. Toch zijn er ook elegante varianten die het vooral goed doen in combinatie met lichte linnen broeken. De versies met witte kleuringen zijn daar een goed voorbeeld van. Natuurlijk gaat het bij de espadrilles voor heren niet om sportschoenen, toch kan je ze echter ook gewoon dragen bij een sportieve outfit. Een sportieve short, een strak shirt en een zomers petje zijn bijvoorbeeld ideaal voor wie zonsopgang in alle glorie wenst mee te maken. Espadrilles voor heren moeten echt wel het meest aangename schoeisel zijn!